Aile perişan! Kızları evlilik vaadiyle kaçırıldı

Artvin’in Borçka ilçesine bağlı Civan köyünde 14 yaşındaki kızının evlendirilmek için kaçırıldığını iddia eden baba, kızına kavuşmak için başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yetkililerden yardım bekliyor.

Aile perişan! Kızları evlilik vaadiyle kaçırıldı
Aile perişan! Kızları evlilik vaadiyle kaçırıldı
GİRİŞ 21.09.2018 11:39 GÜNCELLEME 21.09.2018 11:44
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

14 yaşındaki kızının kaçırılarak evlendirilmek istediğini belirten Cihangir Ö., kızının 4 gün önce C.E ve M.E tarafından kaçırıldığını iddia ederek konuyla ilgili İlçe Emniyet Amirliği'ne müracaatta bulunmalarına rağmen hiçbir sonuç alamadıklarını söyledi.

Kızı E.Ö.'yü kaçıranlara tepki gösteren Cihangir Ö., ''Reşit olmayan kızımı 4 gün önce Borçka Gündoğdu Mahallesi’nde C.E. ve M.E. isimli şahıslar tarafından kaçırdığını biliyorum. Durumu İlçe Emniyet Amirliği'ne bildirdik ama bir türlü sonuç alamıyoruz. Kızımın razılığı olsa bile bir baba olarak yaşı tutmayan bir çocuğu alıkoyanları asla af etmeyeceğim. Konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacağım. Çalışma Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanıma, İçişleri Bakanıma ve Cumhurbaşkanımdan kızımın bulunup bize teslim edilmesi için yardım istiyorum. Alıkonulan kızım için Artvin Valisi Ömer Doğanay’a da durumu arz ettim. Kızımın biran önce bulunup bize teslim edilmesi için yardım bekliyoruz'' diye konuştu. 

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 26
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    caydırıcı ceza,caydırıcı ceza,caydırıcı ceza,caydırıcı ceza,caydırıcı ceza,caydırıcı ceza,idam,idam,idam,yoksa türkiyenin düzelmesini kimse beklemesin.......! tecavüzde olur,böyle bebekleride kaçırırlar,adamıda keserler,sonra herzamankigibi adli kontrol şartıyla tıpış tıpış yürüyerek çıkarlar.....!
    Cevapla
  • Adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    14 yaşındaki bir çocuğa ismi evlilik diye bile olsa cinsel yaklaşım yapan herkez sapıktır.. En ağır cezalar verilip çocuklar sapıklardan korunmalıdır.
    Cevapla
  • Serra 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklar evde sevgi görmeyince ilk ilgili davranana aldanabiliyor çocuklarımızı şefkatle büyütmek şart ! Özellikle dinimizi çok iyi öğretmek gerek bırak o yaşta erkek arkadaşının olmasını göz göze gelmekten sakınması gerektiğini bilmeli !! Sonra bu kız çocuğunu kaçıranlar anlık belirmesi muhtemel ama olağan diil çocuğunuz kimlerle görülür eder bunları bilmek zorundasınız ! Kızınız nerelere gider vsvs velhasıl akıllı olalım
    Cevapla
  • metin 5 yıl önce Şikayet Et
    sorun şu ki vatandaş devletin normal işleyişine güvenmiyor özel yardım talep ediyor.ve yalvarıyor.normalde yardım istemesede devletin kızı bulması lazım değil mi.
    Cevapla
  • Mehmet Yucesoy 5 yıl önce Şikayet Et
    De hadi gelsin solcular hukumete tas atsin. Kiz razi, anne baba karsi, bir taraf aklini celmis. Yarin bir de hamile kalirsa ne yapacaksin?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?