Rezilliğe küstah savunma: Adam mı öldürdük!

Ordu’nun Altınordu ilçesinde engelli ve tekerlekli sandalyeye mahkum bir gencin babası tarafından ayakkabı ile dövüldüğü görüntüler, sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Rezilliğe küstah savunma: Adam mı öldürdük!
Rezilliğe küstah savunma: Adam mı öldürdük!
GİRİŞ 21.09.2018 16:13 GÜNCELLEME 21.09.2018 16:13
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ordu'da tekerlekli sandalyeye bağımlı engelli oğlu Yusuf Ç.'yi (33) sokak ortasında terlikle döven Ali Ç. (65) gözaltına alındı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine harekete geçen Ordu Valisi Seddar Yavuz'un talimatı ile engelli genç Özel Engelli Bakım Merkezinde koruma altına alındı.

Altınordu ilçesine bağlı Şahincili Mahallesi'nde Ali Ç., konuşma ve yürüme engelli oğlu Yusuf Ç.'yi sokak ortasında elinde terlikle dövdü. Bir vatandaşın cep telefonu ile kaydettiği o anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Tepki çeken görüntüler üzerine Vali Seddar Yavuz'un talimatıyla idari işlem başlattı. Ali Ç. polis tarafından gözaltına alındı, engelli oğlu Yusuf Ç. de Özel Engelli Bakım Merkezinde koruma altına alındı. 

 

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri de Yusuf Ç. için ailesine ödenen evde bakım aylığının da iptal edilmesi için çalışma başlattı.

'ADAM MI ÖLDÜRDÜM'

Ordu'da tekerlekli sandalyeye bağımlı engelli oğlu Yusuf Ç.'yi (33) sokak ortasında terlikle döven Ali Ç. (65), Altınordu Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye getirilişi sırasında gazetecilerin 'Oğlunuzu neden dövdünüz?' sorusu üzerine Ali Ç., "Adam mı öldürdüm, ne dövmesi ne vurması ya, kim diyor onu" dedi.

YORUMLAR 10
  • Demir Ersoy 5 yıl önce Şikayet Et
    O babanın yıllardır yaşadığı pisikolejiyi hiç düşünmüyormusunuz dövmesi doğru değil fakat Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum yinede özel bakım evin den kendi anne babasının evi daha iyidir orada sopayla bakıcılar tarafın dan dövülmek tense terlikle baba tarafın dan dövülmek daha iyidir
    Cevapla
  • oraloğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: belli ki,, bu kişi dinini hala adam gibi öğrenememiş. dini islamda SABIR diye bşey var,, dimi,,,birde savunmasıza asla el kalkmaz. yakin ehlinden. sende yamukları savunma.. tövbe et,,, ama samimi olarak.ağızla değil.
    Cevapla
  • CESUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende Babayım,hiç kimse çocuğuna vurmak istemez,Kaç tane baba ben hiç çocuklarıma kızmadım,azarlamadım hatta dövmedim diyebilir?Engelli çocukları olan Ailelere Allah sabırlar versin,onların neler çektiğini tahmin etmek zordur.
    Cevapla
  • hssi 5 yıl önce Şikayet Et
    azarlamak veya kızmak ile dövmek arasindaki farki bilmeyen yoktur.
    Cevapla
  • aspnetturkiye.com 5 yıl önce Şikayet Et
    onursuzluk haysiyetsizlik yaptıgı
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Evladın özürlü olduğu net görülüyor.babanın özrü daha tehlikeli onun özürsüz olduğunu savunacak kimse olabilir mi?
    Cevapla
  • hssi 5 yıl önce Şikayet Et
    baba da özürlü ama belgesi olmayabilir, zihinsel özürlü buna sahip cikmak daga zordur
    Cevapla
  • kimsesiz 5 yıl önce Şikayet Et
    cok yazik bakamiyorsan devlete teslim et dovmek ne hic olmamis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!