'Kara Hekim' yakalandı!

İstanbul'da bel fıtığı şikayeti olan bir kişiyi çekiç ve kazıkla sözde tedavi ederek kısmi felç geçirmesine neden olan 'Kara Hekim' lakaplı Metin A. (57) polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

'Kara Hekim' yakalandı!
'Kara Hekim' yakalandı!
GİRİŞ 22.09.2018 20:50 GÜNCELLEME 22.09.2018 20:51
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre bel fıtığı şikayeti olan Temel Aykut (37), maddi yetersizliklerden dolayı arkadaşının önerisiyle 'Kara hekim' lakaplı Metin A.'ya tedavi olmak istedi. İddiaya göre Metin A. ve Temel Aykut Ümraniye'de buluşmuştu.

ÇANTASINDAN KAZIK ÇIKARDI

 

Metin A. çantasından çıkardığı çekiç ve kazıkla sözde tedavi yöntemi uygulamaya başlamıştı. Ortaya çıkan korkunç görüntülerde Aykut acı çekse de Metin A. sözde tedavisini uygulamaya devam ettiği görülmüştü. Olayın ardından ağrıları daha da şiddetlenen Aykut, gittiği hastanede kısmi felç geçirdiği ve felç kalma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu öğrendi.

YAKALANDI

Korkuya kapılan Aykut, Dudullu Şehit İsmail Akkoyun polis merkezine giderek Metin A.'dan şikayetçi oldu.

Polis ekipleri şikayet üzerine insanları çekiç ve kazıkla sözde tedavi uygulayan Metin A.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Metin A.'nın emniyetteki ifadesinde böyle bir tedavi uyguladığını ancak karşılığında para almadığını söylediği öğrenildi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 17
  • tugba 5 yıl önce Şikayet Et
    takim elbiseyide giymis iyi halden serbest
    Cevapla
  • kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    alternatif tıp diye safsataların reklamını yapıp modern tıbbı kötülersen insanlar büyücüye, kaportacıya gider..
    Cevapla
  • Hasta 5 yıl önce Şikayet Et
    Hasta olan kişi anlar ancak, Alternatif tıp ne demek, İhtiyacınız şuanda yok ki, Rahat konuşuyorsunuz, Ben 8 yaşından beri ilaç kullanıyorum, Bir bitki olsa da ilaç olmasa... Vesaire vesaire...... Alternatif tedavi istiyorum Modern tıp yeterli değil, sadece ilaç veriyor eve gönderiyor Bu çare değil! 36 yaşındayım yaşayan bilir kardeş öyle oturduğun yerde rahat konuşma. (İlin ehli olsun da)
    Cevapla
  • TALHA 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerika bile alternatif tıptan istifade ediyor,sizde hemen faturayı kesiyorsunuz,ama tabi uygulayan kişi işinin ehlimi,onu bilmek lazım, yoksa alternatif tıp ta sorun yok
    Cevapla
  • tepki 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların bu umut simsarlarına gitmesine yegane sebep tıp doktorlarının ve sistemin bizzat kendisi!Devletin doktoru:hastayı İş yükü,özeldeki doktorlarında:ayaklı para olarak görmesinden kaynaklanıyor!Fukara ve biçare olunca da durum bu!
    Cevapla
  • orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    adam jilet gibi. iyi halden ve şık giyiminden dolayı bırakın indirimi üste alacaklı bile çıkar.
    Cevapla
  • Hakan Taşer 5 yıl önce Şikayet Et
    Ozon tedavisi olun kurtulun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler