ABD'de Reza Zarrab isyanı!

İtirafçı Reza Zarrab, New York'un en lüks oteli Four Seasons’a girerken objektiflere yakalandı. Bu durum ABD’de rahatsızlığa yol açtı. Milyarder işadamı Bill Gates’e ait olan otele tepki telefonları yağdı.

ABD'de Reza Zarrab isyanı!
ABD'de Reza Zarrab isyanı!
GİRİŞ 23.09.2018 07:31 GÜNCELLEME 23.09.2018 07:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Reza Zarrab, Halkbank davasında itirafçı olup serbest kaldı. New York'ta ortaya çıktı.  Manhattan'ın en lüks oteli olan Four Seasons'a girerken objektiflere yakalandı. Oteldeki rezervasyon ise geçtiğimiz hafta ABD'ye giden Ebru Gündeş'in menajeri Sedef Arım adına yapılmıştı. İşte bu gelişme ABD'de de gündemi salladı.

ŞİKAYET TELEFONU YAĞDI

Four Seasons Downtown Oteli'nde kalanlar, hapiste olması gereken bir mahkumun otelin restoranında, barında ve lobisinde karşılarına çıkmasından dolayı büyük rahatsızlık duyduklarını anlattı. Önce resepsiyona şikayetlerini bildiren birçok kişi, beklediği cevabı alamayınca bu kez otelin sahibi olan şirket Cascade Investment'ı telefonla aradı.



Cascade Investment ise dünyanın en zengin işadamlarından biri olan Bill Gates'e aitti. Gates de tepki telefonlarından büyük rahatsızlık duydu. Cascade Investment Bilgi Sistemleri Grubu Başkanı Michael Larson'a kadar bu tepkilerin ulaştığı belirtildi. Şirketin, Four Seasons Downtown Oteli'nin müdürüyle temasa geçtiği ve bu duruma bir çözüm bulunmasını istediği öğrenildi. Öte yandan Cascade Investment, Bill Gates'in çok önem verdiği şirketlerinden biri..

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 4
  • Halk 5 yıl önce Şikayet Et
    Zarrab bastan beri amerikanin adina calisiyordu ne yazik bizler goremedik.
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    izmir adliyesi bacanağın babasına darptan 3 yıl hapis verildi araştırdık 50 bin tl ver hapis yatmayın dediler paramız yoktu 40 gün yattı 3 yıla kadar olan cezalara fetöden dolayı yer yok af çıktı kurtuldu
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    dünya böyle bir yer işte. paran varsa hukuk da adalet de senden yana ve bütün kapılar sana açılır. parası olmayan ise en küçük bir kabahatinde yıllarca ceza çeker. o yüzden bu yalan dünyaya değil Allah'ın sarsılmaz adaletinin olduğu ahirete yatırım yapmamız gerekir.
    Cevapla
  • Asım 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim papaz da itiraf etsin salalım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak