Mardin'de sokak çalgıcıları herkesi büyülüyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, şehrin kültürünü yansıtan müzikleri tarihi sokak, meydan ve konaklarda vatandaşın dinletisine sunuyor.

Mardin'de sokak çalgıcıları herkesi büyülüyor
Mardin'de sokak çalgıcıları herkesi büyülüyor
GİRİŞ 23.09.2018 14:40 GÜNCELLEME 23.09.2018 14:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mardin Büyükşehir Belediyesi kayyum atamasından, Mardin Valisi Mustafa Yaman’ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna geçmesinin ardından Türkiye’nin tarihi şehri, Mardin resmen çağ atladı. 

 

 

Bunun en büyük örneği şehrin sokaklarında artık güvenin, huzurun görülmesi olarak görüldü. Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesindeki sokak çalgıcıları ise vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni ile takip edilirken, şehre gelen yerli ve yabancı turistlerin de ilgi odağı haline geldi. 

Şehrin o mistik dokusunda sokak çalgıcıları kente ayrı bir ses katarken belediye tarafından da ücretsiz dağıtılan ikramlar büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.

YORUMLAR 3
  • Mardinli 5 yıl önce Şikayet Et
    Anlamakta zorlanıyorum.
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Sokaklarda kızlı erkekli saz çalarak ve oynarak mi cağ atlatılır? Eğer bi doğruysa o zaman biz muhafazakarlar onca yıldır neyin mücadelesini veriyorduk ? Ah ah..
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok hakli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu