'Polis amca ne olur annemi bekleyelim'

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, paten süren Cafer Can Gezer (12), dengesini kaybetmesi sonucu yere düşerek, yaralandı. Gezer, "Polis amca ne olur, annemi bekleyelim.Bana çok kızar. Sen arabanla ambulansın önünü kes, ne olur" diyerek, gözyaşı döktü.

GİRİŞ 24.09.2018 12:08 GÜNCELLEME 24.09.2018 13:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, ilçeye bağlı Orhanlar Mahallesi İstikbal Caddesi'nde meydana geldi. Paten sürerek, Bozahane mevkisine giden Cafer Can Gezer, dengesini kaybetmesi sonucu yere düşerek, yaralandı. Gezer'in yardımına koşan çevredekiler, sağlık ekiplerine haber verdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, ağlamaya başlayan Gezer'i sakinleştirmeye çalıştı. 



Polis memuru Yakup İkiz, Cafer Can Gezer'e öperek, destek olmaya çalışırken, bir yandan da ambulansa bindirmek üzere ayağa kaldırdı. Bu sırada annesinin geleceğini öğrenen ve ambulansa binmek istemeyen Gezer, "Polis amca ne olur, annemi bekleyelim. Bana çok kızar. Sen arabanla ambulansın önünü kes, ne olur" diyerek, gözyaşı döktü.

Kısa sürede ikna edilen Gezer, sağlık görevlilerince ambulansla özel hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı. Cafer Can Gezer'in vücudunda ezikler meydana geldiği, sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 4
  • nusri 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu sıkı sevgi ve bağlılıktan ve sıkı diyalog içinde olduklarından kaynaklıdır. Kendi çocuklarımdan bilirim..
    Cevapla
  • Dursun 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık çocuk nasıl korkutulmuşsa. Kendinden çok annesinin olayı duymasından korkuyor..
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk korkma sa bidahakine olur kardeşim aile otoritesi olacak ki çocuk tehlikeli işler yapmasin
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne akıl hastası ebeveynler var hasta olduğunu kabul etmeyen... evlilik öncesi psikiyatriden rapor alınmalı olan çocuklara oluyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar