Akıllara zarar hırsızlık! Çarpa çarpa çaldılar

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 9 kişilik araba hırsızı çetesi son hırsızlık olaylarının ardından başarılı bir operasyon ile çökertildi. Çete üyesi bir ismin ise 14 yaşında bir çocuk olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 24.09.2018 13:02 GÜNCELLEME 24.09.2018 13:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Esenyurt'taki akıllara durgunluk veren hırsızlık vakası saniye saniye kameralara yansıdı.

Görüntülerde hırsızlar önce kendilerine bir kurban belirliyor ardından kullandıkları araç ile seçtikleri şahsın arabasına trafikte seyir halindeyken arkadan çarpıyorlar. Daha sonra araç başındaki hırsız çarpmanın etkisi ile araçtan inip tepki gösteren sürücüyü oyalamaya başlıyor ve tam o esnada bir diğer çete üyesi anahtarı kontak üzerinde unutulan aracı kaçırıyor.

 

14 YAŞINDA, 120 AYRI SUÇTAN ARAMASI VAR

9 kişilik çete son hırsızlık olaylarının ardından güvenlik güçlerinin uzun süren takibi sonrası çökertildi. Çete üyesi olan 14 yaşındaki bir çocuğun ise 120 ayrı suçtan arandığı da ortaya çıktı. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • Enver 5 yıl önce Şikayet Et
    14 yaşında 120 suçtan sabıkalı bence kanun olmayan kanunlarımız ona ödül versin madalya gibi nasıl olsa tutuklamıyor bari öyle yapsın. Bir yere yazın bu çocuk 1 kaç kişiyi öldürecek kaç yuvayı yakacak ve iş işten geçecek.
    Cevapla
  • oraloğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: hırsızlara,, mahkemesi görüldükten sonra sağ bilekten elini kesin. bak o zaman bu gibi işleri önlersiniz. başka türlü mümkün değildir. yakin ehlinden.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Af isteyenler bence haberleri hiç takip etmiyorlar. Türkiye umurlarında değiller. Onlar için önemli olan tamamen kendi çıkarları.
    Cevapla
  • ARO 5 yıl önce Şikayet Et
    Esenyurt ilcemzde 24 polisimiz gözünü dört açması gerek her noktaya kamera koyulmalıdır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak