Karı-koca birbirlerini bıçakladı

Ataşehir'de, şiddetli geçimsizlik yaşayan karı-kocanın birbirlerini bıçakladıkları ileri sürüldü. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadın yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken eşinin ise yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

GİRİŞ 24.09.2018 16:36 GÜNCELLEME 24.09.2018 17:35
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Olay, Ataşehir İnönü Mahallesi Yeşil Sokak üzerindeki evde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında şiddetli geçimsizlik olan 3 çocuklu Halil Keleş ile Zekiye Keleş, birbirleriyle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu çift, mutfaktan aldıkları bıçakları birbirlerine sapladı. O sırada evde bulunan çocukları, anne babalarını yerde kanlar içinde yatarken buldu.

Durumu bildirmeleri üzerine olay yerine polise ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Halil ve Zekiye Keleş çiftini Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldılar. Zekiye Keleş (43) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Halil Keleş(46)'in yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor.





Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, çiftin 5 ay önce şiddetli bir kavgaya tutuştukları ve bu nedenle Halil Keleş'in evden uzaklaştırma cezası aldığı, yakınlarının araya girmesiyle çiftin, barıştırıldığı öğrenildi. Zekiye Keleş özel bir yemek firmasında çalıştığı, eşi Halil Keleş'in ise İETT'de otobüs şoförü olduğu belirtildi.

Hastanedeki işlemleri tamamlanan Zekiye Keleş'in cenazesi, Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. 

YORUMLAR 25
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    kadının aileside yakınındaysa allah o adama yardım etsin
    Cevapla
  • zabıt 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah hakka yarım etsin bir anlık öfke patlaması . herkes yaşıyordur bizler yorum yapacağımıza ibret alabilirsek iyi...
    Cevapla
  • salih 5 yıl önce Şikayet Et
    Hep bu yakınların araya girip ''aman çocuklar var sabredin devam edin falan filan '' demeleri. nefretle duran iki insanı aynı evde hapis hayatına mahkum etmeye ne gerek vardı.zaten hukuk boşanmak isteyeni boşamaz boşanmak istemeyeni boşar.
    Cevapla
  • belde 5 yıl önce Şikayet Et
    ne oluyor bize böyle. durumu olan da olmayan da bir acayip olduk. bu kadar mı tahammülümüz kalmadı birbirimize. galiba gittikçe yalnızlaşıyoruz. o zaman tek çare var. Huzur İslamda ey Millet. aslına dön
    Cevapla
  • yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Cenab-ı Hak bizleri imanı kamilden ayırmasın. Cümlemizin evlerine huzur, sevgi,saygı ve bereket ihsan eylesin. Nefis ve şeytanın şerrinden bizleri muahafaze eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar