Türkiye'den sert tepki: Sözler yerine getirilmedi!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Ne yazık ki Suriye krizinin ağır insani yükü Türkiye'nin omuzlarına bırakıldı. Taahhütler yerine getirilmedi." dedi.

Türkiye'den sert tepki: Sözler yerine getirilmedi!
Türkiye'den sert tepki: Sözler yerine getirilmedi!
GİRİŞ 24.09.2018 18:23 GÜNCELLEME 24.09.2018 18:52
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ''Masum insanları yalnız bırakmadık, onları zalim rejimin ya da DEAŞ ve PKK gibi terör örgütlerinin eline bırakmadık.'' dedi. 

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ''Medeniyetlerin beşiği olan Akdeniz, çaresiz insanların mezarı haline geldi. Sahile vuran çocuklar, bütün dünya ve insanlık adına utançtır" diye konuştu. 

 

 

''SİVİLLERİ VE YERLEŞİM ALANLARINI KORUYABİLECEĞİMİZ GÖSTERDİK''

Çavuşoğlu, "Ne yazık ki Suriye krizinin ağır insani yükü Türkiye'nin omuzlarına bırakıldı. Taahhütler yerine getirilmedi." dedi. 

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Terörle mücadelede kararlılığımızı sürdürürken sivilleri ve yerleşim alanlarını koruyabileceğimizi gösterdik. Suriye'den Türkiye'ye ve AB'ye göç akışını büyük ölçüde azalttık." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 43
  • Kalem 5 yıl önce Şikayet Et
    Söz uçar yazı kalır
    Cevapla
  • Avrupaya Adalet 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz hatayı başta yaptık.Suriyeliler ülkemize gelmeye başladıklarında avrupaya gitmelerine mani olmayacaktık.Bakın ozaman avrupa bize nasıl yalvarıyordu.Bugün vadettikleri parayı bile vermiyorlar.Bedavadan avrupanın jandarmalığını yapıyoruz.Akıllı siyaset bu değildir.
    Cevapla
  • Ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yükünüz ve sorumluluğunuz çok büyük. ALLAH C.C. kolaylaştırsın İNŞAALLAH. MEVLAM Ülkemize ve Ümmeti Muhammede zeval vermesin yar ve yardımcımız olsun. İNŞAALLAH......!!!!!
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz güçlü bir ülkeyiz, 10 milyon daha Suriyeli gelsin. Biz bakarız. Bizim devletimiz çok büyük hamdolsun. Bizi kandıranlar utansın. Onlara muhtaç değiliz.
    Cevapla
  • Guvrn 5 yıl önce Şikayet Et
    Burası Türkiye olmasın mı yani
    Cevapla
  • Deli 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendi adina konus
    Cevapla
  • Muttaki 5 yıl önce Şikayet Et
    amenna... ama Reis bile daha fazla mülteci bakacak gücümüz yok dedi. çok da uçmayalım derim. bir şekilde bu meseleyi yerinde çözmemiz lazım. şu anda yapılan da bu. inşaallah muvaffak olacağız
    Cevapla
  • isim yok 5 yıl önce Şikayet Et
    sizde hala abdye güvenin iş yapın kabul edilebilir değil uyanın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler