Adıyaman'da korkunç olay!

Adıyaman'da daha önce 3 kişiyi öldürmekten iki kez cezaevine giren şahıs, bu kez eşini ve çocuğunu katletti.

Adıyaman'da korkunç olay!
Adıyaman'da korkunç olay!
GİRİŞ 24.09.2018 21:36 GÜNCELLEME 25.09.2018 09:24
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Olay, Adıyaman merkeze bağlı Güzelyurt köyünde meydana geldi. 34 yıl önce Güzelyurt köyünde tabanca ile ilk eşini ve çocuğunu vurarak öldüren Bekir A. (76), 8 yıl cezaevinde yattıktan sonra çıktı. Cezaevinden çıktıktan sonra ikinci kez evlenen Bekir A., eşinden ayrıldıktan sonra Emine Orki (61) ile dini nikahla üçüncü evliliğini gerçekleştirdi. Bu kez teyzesinin oğlunu öldüren Bekir A. yine cezaevine girdi.

Psikolojik sorunları olduğu ve raporu olduğu öne sürülen şahıs, bir süre cezaevinde yattıktan sonra tekrar çıktı. Bekir A. geçtiğimiz günlerde eşi ve çocuğu ile tartışınca köydeki yakınları araya girerek aileyi barıştırdı. Bekir A., evinde yine tartıştığı eşi Emine Orki ve oğlu Enes A.'yı (18) tabanca ile vurarak öldürüp kaçtı. Silah seslerini duyan köy sakinleri eve geldiklerinde anne ve oğlunun cansız bedeniyle karşılaşınca durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, Bekir A.’yı yakalamak için çalışma başlattı. 

 

 

Babası tarafından öldürülen Enes A.'nın Iğdır Üniversitesini kazandığı ve yakınlarıyla vedalaşarak bugün yola çıkacağı öğrenildi. 

YORUMLAR 40
  • cezaa 5 yıl önce Şikayet Et
    haksız yere adam öldürmenin cezası idamdır haksız yere adam öldürene Allah ne ceza veriyorsa o ceza verilsin Allah ne ceza veriyor bilen varmı
    Cevapla
  • sebebi 5 yıl önce Şikayet Et
    3 kişiyi öldürmüş 8 yıl mı yatmış adam başı 2,5 yıl 1 adam öldürmenin cezası 2,5 yıl mı bunu duyan herkes herkesi öldürür vah vah daha olaylar durur mu bende diyorum neden bu kadar cinayet işleniyor sebebi belli
    Cevapla
  • abdullah 23 5 yıl önce Şikayet Et
    Maide 44 başka söze gerek yok.kullanma kılavuzuna bakmadan çalıştırılan her cihaz arıza çıkarır çalışmaz.
    Cevapla
  • VELİ 5 yıl önce Şikayet Et
    adaletin bumu memleket.
    Cevapla
  • VELİ 5 yıl önce Şikayet Et
    seni hapisten çıkaranı vursaydın daha iyi olurdu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti