Lüks site önünde iğrenç alışveriş!

Başakşehir'de lüks bir site önündeki araçtan şüphelenen polis, yaptığı takip sonucu araç içinde uyuşturucu alışverişi yapıldığını fark etti. Polisin çalışması sonucu gözaltına alınan 2 kadın serbest bırakılırken, A.G. isimli erkek şahıs tutuklandı.

Lüks site önünde iğrenç alışveriş!
Lüks site önünde iğrenç alışveriş!
GİRİŞ 25.09.2018 09:52 GÜNCELLEME 25.09.2018 09:54
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mobil Park Polisi, geçtiğimiz günlerde lüks sitelerin önünde duran bir araçtan ve içindekilerden uyuşturucu alışverişi noktasında şüphelendi. Edinilen bilgiye göre, şüphe üzerine araç üzerinde yoğunlaşan ekip, araca sonradan gelen 23 yaşındaki M.C. isimli kadının üzerinden bir miktar "Skunk" maddesi ele geçirdi. Takibe devam eden polis, araç içinde bulun A.G. isimli 42 yaşındaki erkek şahsı ve A.C. isimli 35 yaşındaki kadını da gözaltına aldı. İlçeye bağlı polis ekipleri araç içinde ve şüphelilerin üstlerinde yaptığı aramada 22 fişek halinde 30 gram skunk maddesi, bir miktar uyuşturucu madde üzerinden elde ettikleri düşünülen para ve 1 adet cep telefonu ele geçirdi.

1'i tutuklandı 2'si serbest

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.G.'nin "uyuşturucu madde ticareti"nden tutuklandığı öğrenilirken, diğer 2 kadın ise "uyuşturucu madde kullanmaktan" işlem yapılarak serbest bırakıldı.

 

 

YORUMLAR 11
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bugün kullanıcı yarının satıcısı böyle saçma kanun olmaz kullanıcıya da ceza vereceksin en azından örnek teşkil eder bir korku olur
    Cevapla
  • Mehreba 5 yıl önce Şikayet Et
    Biraz daha bekleseydi polis, ne iğrençlik ler olacaktı bakalım.
    Cevapla
  • Konyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden kadınlar serbest ..Kadın yakalanırsa serbes kalır diye uyuşturucuyu kadınlara sattırırlar artık bu haberden sonra yarabbi ne hallere düştük
    Cevapla
  • Fani 5 yıl önce Şikayet Et
    Af isteyenler bunuda af etsin.
    Cevapla
  • Koca Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Affedelim gitsinnn!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?