Mahkeme başkanından FETÖ'cü haine sert uyarı

Eskişehir'de FETÖ/PDY üyesi olduğu öne sürülen tutuklu sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme Başkanı sürekli olarak aile mağduriyetinden bahseden sanığı, "Aileni düşünseydin burada olmazdın. Aileniz üzerinden duygu sömürüsü yapmayın" diyerek uyardı.

Mahkeme başkanından FETÖ'cü haine sert uyarı
Mahkeme başkanından FETÖ'cü haine sert uyarı
GİRİŞ 25.09.2018 12:01 GÜNCELLEME 25.09.2018 12:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki davanın duruşmasında tutuklu sanık Fatih K. hazır bulundu.  Savunma yapan sanık, suçlamaları kabul etmeyerek tahliye ve beraat talebinde bulundu.  17-25 Aralık sürecinde Eskişehir Adliyesi önünde, kapatılan Bank Asya lehine eyleme katıldığını kabul eden sanık Fatih K, "O tarihlerde bu tarz eylemlerin suç olduğuna dair bir durum söz konusu değildi. Bir vatandaş olarak bulundum. ByLock iddialarını kabul etmiyorum. Ailem perişan oldu. Tahliyemi ve beraatimi talep ediyorum. Gerekirse elektronik kelepçe takın." dedi. 

"Aileni düşünseydin burada olmazdın" 

Mahkeme Başkanı, sürekli olarak aile mağduriyetinden bahsetmesi üzerine sanığı, "Aileni düşünseydin burada olmazdın. Söz hakkını alırım. Mütalaaya karşı söyleyeceğin bir sözün varsa söyle. Aileniz üzerinden duygu sömürüsü yapmayın." diyerek uyardı. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, davanın kararı için duruşmayı 13 Kasım'a erteledi.

YORUMLAR 6
  • Tespit 5 yıl önce Şikayet Et
    pensilvanyadaki ailesinden bahsediyor hakim bey.
    Cevapla
  • Tahsin YILMAZ 5 yıl önce Şikayet Et
    KPSS,ÜNÜVERSİTE,VE BENZERİ TÜM SIVAVLARDA KENDİ ÇOCUTLARINA CEVAP ANAHTARI VEREREK VEYA VERDİREREK SINAVLARDA BİİZİM ÇOCUKLARIMIZIN HAKKINI GASP EDEN FETÖCÜLER; ŞİMDİ BİZİM ÇOCUKLARIMIZDA siizin hırsızlığınız yüzünden ailecek ekonomik sıkıntı yaşıyorlar.Siz fetöcülere pensilvanyadan amerika dolarları geliyordur, yani siz ve çocuklarınız madur olmazsınız.pkk dan da yardım alabilirsiniz.Madur edebiyatı yapmayın.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Vatan Hainleri asılmadıktan sonra sesleri kesilmez!!
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Hasbunallah ve nimel vekil.. Adil olunmalı, gecikmemeli.. Hak adalet yerini bulmalı..
    Cevapla
  • hakaniyet 5 yıl önce Şikayet Et
    hukuk budur..Türk hakimi böyle olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!