Tuzla'daki o cani anne gözaltına alındı!

İstanbul Tuzla’da bir annenin küçük kız çocuğuna sokakta şiddet uygulaması kameralara yansımıştı. Olayın ardından çocuğuna şiddet uygulayan anne gözaltına alındı. Yapılan incelemeler sonrası cani anne ile küçük kızın çöp evde yaşadığı da ortaya çıktı.

GİRİŞ 25.09.2018 12:15 GÜNCELLEME 25.09.2018 14:30
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

İstanbul Tuzla’da bir annenin küçük kız çocuğuna sokakta şiddet uygulaması kameralara yansıdı. Mahallenin de tepkisini çeken anne, kızına şiddet uyguladığı iddialarını yalanlamıştı.

Tuzla’da bir annenin çocuğuna şiddet uygulaması mahalleliyi ayağa kaldırdı. Psikolojik sıkıntıları olduğu söylenen annenin kız çocuğunu sokak ortasında yere atması güvenlik kameralarına yansıdı. Annenin sokakta küçük kızıyla yürüdüğü sırada kızının elinden tutarak yere fırlattığı görülüyor. Bir başka kamera açısında ise yine annenin kızına kötü davrandığı görülüyor.

 

 

ANNE GÖZALTINA ALINDI 

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri anne A.D’yi adresinde gözaltına alırken, kız çocuğu koruma altına alındı. A.D, ifade ve işlemleri için polis merkezine götürüldü. 

ÇÖP EVDE YAŞADIKLARI ORTAYA ÇIKTI

Şiddet gören minik kız çocuğunun annesiyle birlikte yaşadığı evin görüntüleri de ortaya çıktı. Adeta bir çöp evi andıran dairenin duvarlarında çeşitli yazılar olduğu görüldü. İçler acısı haldeki evde çöplerin biriktiği, tuvalet ve banyonun da pislik içerisinde olduğu görüldü. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 79
  • onur 5 yıl önce Şikayet Et
    bu yaşta çocuğa verdiği zarar kalıcı izler bırakır. allah yardımcısı olsun yavrumuzun
    Cevapla
  • miray 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah böyle ruh hastası Kadınlara çocuk vermesin Rabbim merhamet sıfatını almış böyle pskopat kullarından ki kötülük yapabiliyorlar :(
    Cevapla
  • ftm 5 yıl önce Şikayet Et
    yazık ya o çocuğa alsınlar hemen kadından! o kadınından tedavıye ihtiyacı var. çocuk onunla büyürse yavrum oda annesi gibi olabilir
    Cevapla
  • Fehmi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ve buna benzer olanlara nasıl af olur?
    Cevapla
  • VATANDAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardım etsin. annesinin psikolojik sorunları vardır bilerek yapmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!