Kandil'de büyük panik! Birbirlerine girdiler

Komandolar, Yüksekova'daki Buzul Dağları'nda bölücü terör örgütüne yönelik sürdürdükleri operasyonda teröristlerin kullandığı çok sayıda sığınak ve yaşam malzemesini imha etti.

Kandil'de büyük panik! Birbirlerine girdiler
Kandil'de büyük panik! Birbirlerine girdiler
GİRİŞ 25.09.2018 15:43 GÜNCELLEME 25.09.2018 15:43
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, güvenlik güçleri Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalındaki Buzul Dağları'nda operasyonlarını sürdürüyor.

Komandolar 3 bin 715 metre rakımda gerçekleştirdikleri operasyonda bölücü terör örgütü üyelerince kullanılan çok sayıda sığınak ve barınak ile buralara yerleştirilen yaşam malzemeleri buldu.

 

 

Operasyon nedeniyle teröristlerin bölgeden yemeklerini dahi bırakarak kaçtıkları belirlenirken bir kısım mağaraların tünellerle birbirine bağlandığı tespit edildi.

ÖRGÜT YÖNETİCİLERİ BİRBİRİNE DÜŞTÜ

Söz konusu barınak ve mağaralarla yaşam malzemelerini imha eden güvenlik güçlerinin operasyonları aralıksız devam ediyor.

Güvenlik kaynakları, operasyonlar sonucu örgütün hareket imkanının gittikçe azaldığını ve terör örgütünün Kandil'deki elebaşları dahil, sözde yönetici durumdaki teröristlerin örgüte sözlerini geçirememeye başladığını ifade etti. 

Bölücü terör örgütünden kopuşların arttığı, birçok teröristin örgütten kaçtığı belirtilirken terör örgütü içindeki kavgaların telsiz konuşmalarına yansıdığı, teröristlerin ifadelerinde ise taciz ve tecavüzle infazların her geçen gün arttığı bilgisine yer verildiğini belirtildi. 

YORUMLAR 40
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Ortadoğuda enerji nakil hatları özellikle "Suriye kuzeyinden Kürt koridoru ile enerji hatları" konusundaki çatışmalar yakın gelecekte Kıbrıs güneyindeki "büyük doğalgaz enerji yataklarının paylaşımı" konusunda devam edecek anlaşılan. Gerçi Kıbrıs güneyindeki doğalgaz yatakları İSRAİL-YUNANİSTAN VE MISIR ARASINDA ZATEN BÖLÜŞÜLDÜ/ ANLAŞMALAR YAPILDI.(YUNANİSTAN-GKRY VE MISIR 3'LÜ OLARAK KENDİ ARALARINDA TATBİKATLAR YAPMAKTALAR
    Cevapla
  • hmd 5 yıl önce Şikayet Et
    karayılan ve ekibi neden paketlenmez acaba
    Cevapla
  • geliyor kaç 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya T.C. ye teslim olacaksınız ya da ........
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı İstihbarat servislerince Suriye sınırından geçen kaçakçıları "PKKlı gibi gösterip, bunların arasında PKK lideri Fehman HÜSEYİN'de var denilerek" kendi insanımızı bize bombalattırdılarrr..Sonraaa da ülke içinde "Kürt-Türk iç savaşı" hesabının yapıldığı gerginlikleri tetikledilerr.. Şimdi ise nerdeyizzz?? "Başka bir ülkenin içindenn operasyonel bir faaliyetle" adamın alınıp Türkiyeye getirildiği bu günlere geldik. ŞÜKÜRLER OLSUN....
    Cevapla
  • Fehmi 5 yıl önce Şikayet Et
    En iyisi teslim olmaktır. Başka kurtuluşu kaldığı görüyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti