İşçi korkunç şekilde kayboldu

Van'ın Erciş ilçesinde içme suyu şebekesindeki arızayı gidermeye çalışırken 500'lük borunun içine düşerek akıntıya kapılan belediye işçisini bulmak için çalışma başlatıldı

GİRİŞ 25.09.2018 16:41 GÜNCELLEME 25.09.2018 16:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Yukarı Işıklı Mahallesi'nde ilçenin içme suyu ihtiyacını karşılayan ana su deposundaki arızayı gidermeye çalışan İrfan İşleyen (47), dengesini kaybederek 500'lük su borusunun içine düştü. 



Borunun içinde akıntıya kapılan işçiyi bulmak için olay yerine gelen Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), jandarma ve belediye ekipleri iş makineleriyle çalışma başlattı. 



Su akışının kesildiği şebekede ekipler, görüntüleme cihazıyla arama çalışmalarını sürdürüyor. 

YORUMLAR 10
  • _muhami 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah ölümün hayırlısını versin
    Cevapla
  • VatandaŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülkece iş güvenliği hassasiyetimiz, kurallara uymamız sıfır , tedbir - tevekkül yok, düşe başa yaşıyoruz. Rabbim bu kardeşide ailesine bağışlasın inşaallah.
    Cevapla
  • Kurtbey 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardım etsin
    Cevapla
  • uzun dönem er 5 yıl önce Şikayet Et
    www.alo170.gov.tr adresinden de başvuruda bulunabilirsiniz.
    Cevapla
  • TR- SAKARYA 5 yıl önce Şikayet Et
    Zor bir soru emme... işçilerin çalisma sartlarini denetlemesi gerekenler, çalisma güvenligini hiçe sayanlar hakkinda, Belediye görevlisi rütbeli memur veya Baskanlarini hangi kuruma sikayet edebiliriz, bilen izah etsin .. ? mümkün mertebe güvenilir açik ve net bilgi istiyoruz .. !
    Cevapla
  • medetres 5 yıl önce Şikayet Et
    Güvenlik kuralarına acaba işçi kendisi uyuyormu? baret tak deriz takmazlar eldiven gözlük tak bir şey olmaz der,işçilere güvenlik eğitimi aldırdık o zamanları kaytarma amacı gördüler iş esnasında güvenlik tedbiri konusunda hala vurdumduymazlar.
    Cevapla
  • uzun dönem er 5 yıl önce Şikayet Et
    Alo 170 hattını arayıp bilgi alabilir, ihbarda bulunabilirsiniz. Bu hat "Aile, Çalışma, ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" hattıdır. İnşallah faydalı olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!