ATM'ye para çekmek için gitti, 7 bin 800 TL buldu

Adana'da bir bankanın otomatik para çekme makinesinde (ATM) 7 bin 800 TL bulan taksi şoförü Abdullah Öngüç (25), parayı uzun uğraşlar sonucu sahibine teslim etti.

ATM'ye para çekmek için gitti, 7 bin 800 TL buldu
ATM'ye para çekmek için gitti, 7 bin 800 TL buldu
GİRİŞ 26.09.2018 09:57 GÜNCELLEME 26.09.2018 10:01
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, Seyhan ilçesindeki D-400 karayolunda bulunan Türkkuşu Kavşağı’ndaki özel bir bankanın ATM'sinde meydana geldi. Taksi şoförü Abdullah Öngüç, kartını ATM'ye yerleştirmeye çalıştığında başarısız oldu. Bir süre sonra da ATM’den 7 bin 800 TL ödeme yapıldı. Parayı sahibine teslim etmek isteyen Öngüç, bankanın öğle tatilinde olması nedeniyle kimseyi bulamayınca polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekibi, Öngüç'le birlikte bankanın açılmasını bekledi.

"DUASI BELKİ KANSER ÇOCUĞUMA HAYIRLI OLUR"

Kul hakkı günahı işlememek için parayı sahibine teslim etmek istediğini belirten Abdullah Öngüç, "Aylık gelirim 2-3 bin TL, kesinlikle tereddüt etmedim. Biz de ihtiyaç sahibiyiz ama hak etmediğimiz parayı alacak kadar alçalmadık. Paranın sahibinin hayırlı bir duası belki 7 yaşındaki kanser hastası çocuğuma hayırlı olur. Maddi, manevi zorluklarımız geçiyor ama en önemlisi evlat" dedi.

"OTURDUĞUMUZ YERDEN BAŞIMIZ BELAYA GİRECEKTİ"

Banka henüz açılmadan şubenin önüne gelen erkek kuaförü Serhan Gök, paranın kendisine ait olduğunu belirtip, miktarını söyledikten sonra Öngüç’ten parasını teslim aldı. Bir arkadaşının çek ödemesi için ATM'yi kullandığını aktaran Gök, "Adım gibi onayladığımı biliyorum ama ATM parayı geri vermiş. Arkadaş parayı teslim etmeseydi emanetçi olarak mecbur parayı ben ödeyecektim. Oturduğumuz yerden başımız belaya girecekti" diye konuştu.

YORUMLAR 8
  • dua kardeşliği 5 yıl önce Şikayet Et
    haydi türkiyem... dua kardeşliği zamanı... ya rabbim... bu kardeşimizin evladına ve tüm şifa bekleyen kardeşlerimize eş-şifa ismi şerifinle şifa ihsan eyle... aminnnnnnnnnn.
    Cevapla
  • VELİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın. Allahım merhametli ve iyi insanları korusun.
    Cevapla
  • İbrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    insanlarımızn bu şekilde davranması daha ahlakımızın tam bozulmadığını gösteriyor... helal olsunnn....
    Cevapla
  • Yüksel 5 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu, helal olsun Rabbim çocupuna acil şifalar versin
    Cevapla
  • birkissadanbinhisse 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH CC Abdullah Öngüç kardesimizin Maddi ve Manevi Sıkıntılarını gidersin evladinada Hayırlı Acil Şifalar versin Tum Muslumanlarada Amin amin amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak