Kaçak elektrik kullananlar sopalarla saldırdı

Şanlıurfa’da tarımsal sulama alanları ve konutlarda kaçak denetimi yapan Dicle Elektrik ekiplerine bir grubun taş ve sopalarla saldırması sonucu 3 görevli yaralandı.

Kaçak elektrik kullananlar sopalarla saldırdı
Kaçak elektrik kullananlar sopalarla saldırdı
GİRİŞ 26.09.2018 13:03 GÜNCELLEME 26.09.2018 13:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa İl Müdürlüğü Enerji Kayıpları Yöneticiliği ekipleri kaçak tüketimleri tespit etmek ve engellemek üzere Hilvan ilçesine bağlı 200 haneli Kuskunlu Mahallesi'ne gitti.

Güvenliği jandarma ekiplerinin sağladığı denetim sırasında Dicle Elektrik ekipleri tarımsal sulamada kullanılan trafolara Otomatik Sayaç Okuma Sistemi (OSOS) cihazı da taktı.

 

 

KAÇAK DENETİMİNİ ENGELLEDİLER

Ancak kaçak denetimi yapılmasını istemeyen yaklaşık 50 kişilik bir grup, ekiplerin önünü keserek çalışmaları engelledi.

3 PERSONEL YARALANDI

Bunun üzerine ekibin güvenliğini sağlayan jandarmalar, kalabalığı dağıtmak istedi. Ancak eylemci topluluk, jandarmaya da fiziki müdahalede bulunarak, görevlerini yapmalarını engellerken, şirket çalışanlarını ise darp etti, araçlarına zarar verdi. Saldırıda biri mühendis olmak üzere 3 şirket çalışanı yaralandı.

6 KİŞİYLE İLGİLİ YASAL SÜREÇ BAŞLATILDI

Bunun üzerine kalabalığı durdurmak isteyen jandarmalar, havaya ateş açmak zorunda kaldı. Mevcut güvenlik gücü yetersiz kalınca Hilvan’dan takviye jandarma kuvveti istendi.

Jandarmanın gayreti ile olaylar daha fazla büyümeden önlendi. Jandarma, halkı galeyana getirdikleri saptanan ve kimlikleri belirlenen 6 kişiyle ilgili yasal süreç başlattı.

YORUMLAR 7
  • abdulhamit 5 yıl önce Şikayet Et
    hırsız bunlar.bu milletin hakkı haram olsun kaçak elektrik kullananlara
    Cevapla
  • İkiyüzlüler 5 yıl önce Şikayet Et
    Sonra devlet bize bağmıyyy
    Cevapla
  • ..... 5 yıl önce Şikayet Et
    Sorsanız peygamber şehri yaptıklarına bakın hiç yakışıyor mu... Haramzade kan emici asalaklar....
    Cevapla
  • Davud 5 yıl önce Şikayet Et
    Kişiler hakkında hırsızlık, kamu malına zarar verme, yağma, devlet memurunun görevini yapmasına engel olma , yaralama ,cinayete teşebbüs, halkı mevcud devlet otoritesine isyan etmesi için galayana getirme suçlarından paraya cevrilemez kaydıyla hapis cezası ile cezalandırmak gerekir, yoksa bu elektrik hırsızlığınin önünü alamazsınız. Çok güzel iş sen kullan parasını diğer aboneler ödesin. Bu olaylar büyük sehirlerdede var. Büyük şehirde tesbit edilenlerı elektrik kullanimindan mahrum etmek gerekir.
    Cevapla
  • bayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yamyamlar devleti sömürmeye alışmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!