Karı koca saklandıkları evde yakalandı

FETÖ soruşturması kapsamında aranan ve örgütün orta ve lise düzeyince öğrenci sorumlusu oldukları tespit edilen kadın ile aynı sorumluluk görevinde bulunan kocası saklandıkları gaybubet evinde yakalandı.

GİRİŞ 27.09.2018 16:31 GÜNCELLEME 27.09.2018 16:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında firari olarak aranan Fait Murat Sayıcı ve karısı Zeynep Sayıcı'nın, Samsun Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu Samsun'un Atakum ilçesi Yeni Mahalle'de saklandıkları gaybubet evinde oldukları tespit edildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, söz konusu gaybubet evine Salı gecesi operasyon düzenledi. FETÖ'ye ait çeşitli kurumlarda daha önce çalıştıkları ortaya çıkan karı-kocada ikişer ByLock bulunduğu ortaya çıktı.

 

 

Fait Murat Sayıcı'nın 69 bin 614 kez, eğitimfakültesi mezunu olan karısı Zeynep Sayıcı'nın ise 2 bin 619 kez ByLock erişimi sağladıkları tespit edildi. Fait Murat Sayıcı'nın örgütün orta ve lise düzeyinde erkek öğrenci, eşinin ise kız öğrenci sorumlusu oldukları ortaya çıktı. Zeynep Sayıcı'dan bir adet sahte kimlik ele geçti. KOM Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan Fait Murat Sayıcı ve Zeynep Sayısı bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

YORUMLAR 6
  • Hızır Bey 5 yıl önce Şikayet Et
    Teker teker kodese tıkılacaksınız.
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun yakalayandan yakalanmasaydı kimbilir kaç asker şehit edecekti ya da ihtilal yapabilirdi
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bı bitmediniz
    Cevapla
  • Kimsesiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatan hainlerin sonu gelmeyecek mi? Idam şart ce,alar caydırıcı değil galiba
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    fetöcüler çok sahte kimlik kullanıyor.yurtdışına kaçış sahte kimlikle fazla bilginiz olsun aranan kişiler yazlıklarda kalıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 27 saattir giderilemedi
İYİ Parti Genel Başkan adayı Akalın'dan sahte kimlik iddiası!