Fırtınaya hazırlık! Hepsi tamamen doldu

Yunanistan üzerinden yurda giriş yapması beklenen fırtınayla ilgili kamu kurumlarının ve belediyelerin aldığı önlemlerinin yanı sıra vatandaşlar da özellikle araçları için kendi önlemlerini aldı. İzmir, Muğla ve Aydın'da kapalı otoparklar doldu.

Fırtınaya hazırlık! Hepsi tamamen doldu
Fırtınaya hazırlık! Hepsi tamamen doldu
GİRİŞ 29.09.2018 19:42 GÜNCELLEME 29.09.2018 19:42
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin batı sahilini etkileme ihtimali bulunan “Kırbaç Kasırgası” ile ilgili tüm birimler alarma geçerken, araçlarını kasırganın etkilerinden korumak isteyen İzmirliler kapalı otoparklara akın etti. Vatandaşlar, araçlarını korumanın en iyi yolunun kapalı otoparka koymak olduğunu söyledi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Türkiye’ye doğru ilerleyen Kırbaç Kasırgası'nın Ege Bölgesi’ni etkilemesi durumunda 30 Eylül Pazar günü rüzgar hızının saatte 100-120 kilometreye ulaşacağı ve yağışların metrekarede 75 kilogram ve üzerinde beklendiği yönündeki açıklaması, resmi kurum ve kuruluşları alarma geçirdiği gibi vatandaşları da teyakkuz haline geçirdi.

Araçlarını kasırganın etkilerinden ve oluşabilecek su baskınlarından korumak isteyen İzmirliler, kentteki yüzlerce kapalı otoparka akın etti. 10 binden fazla araç kapasitesine sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesine ait kapalı otoparklar dolarken, otoparkların girişine asılan “dolu” uyarıları vatandaşı ikna edemedi.

Dolu olmasına rağmen otoparkların girişlerinde bekleyen vatandaşlar, araçlarını fırtınadan korumak için en iyi yöntemin kapalı otoparklar olduğunu söyledi. Araçlarını fırtınadan ve selden korumak için kapalı otoparka park ettiklerini söyleyen vatandaşlar, önlemlerini aldıklarını ifade ederek, fırtınanın cana ve mala zarar vermemesi temennisinde bulundu.

YORUMLAR 7
  • hakan abi 5 yıl önce Şikayet Et
    toplum Cenab-Allah tan o kadar uzaklaştı ki mevla kâfire verdiğinin aynını bizede vermeye başladı.ortalık faiz, içki ,zina, isyan dolu.kimse nefsini hesaba çekmiyor da Küresel ısınma diyor.Küresel isyanın bedeli de bu.Allah ıslah etsin bu milleti ne diyeyim.üç beş müslümanla olmuyor hep beraber mevlaya dönmeliyiz.
    Cevapla
  • Hikmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok haklısın kardeşim.Mahallemizde 3 tane kıraathane var hepside yanyana.Hepside tıklım tıklım dolu.Mahalle camimize gidiyorum cemaat bir elin parmağını bile geçmiyor.Allah sonumuzu hayır etsin.
    Cevapla
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    meteoroloji uyarıyor fırtına gelme ihtimali var diye ,garantiside olmadığı halde ,dünya malı için bu kadar tedbir alıyoruz,o malı bırakıp gideceğiz,hiçbir değeri yok,allah cc uyarıyor ,her canlı ölümü tadacak hesaba çekilecek diyor ,meteorolojinin uyardığı kadar tedbirimizi alıyormuyuz
    Cevapla
  • aslına bakarsan 5 yıl önce Şikayet Et
    çok haklısın asıl düşünüp tedbir almamız gereken ahiret hayatımız için bu kadar mücadele vermiyoruz görüntü öyle
    Cevapla
  • hıdır 5 yıl önce Şikayet Et
    allahdan hayirlisini dilen hersey allahin dedigi olur insallah gelirde insanlar anlar kiyameti biraz olsun anlarda biraz kendilerine ceki duzen verirler
    Cevapla
  • ism@il 5 yıl önce Şikayet Et
    pekiii ometre kareye 50 kg yagsa elektırık gıtse jenarator bozulsa o tot parkların ıcıne normalden daha yogun olan fırtına suları dolsa garajlar eksi 2.3.4 alt katlar sular altında kalsa ne olacak
    Cevapla
  • bu dunyada misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    evet genelde firtinada elektrik kesilir su pompalari arizaya gecer maaalesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti