Yaşadıkları korku telsizde! 'Çorap söküğü gibi...'

Terör örgütü PKK’nın “Dersim sahası” olarak adlandırdığı Erzurum-Bingöl hattında tepe sorumlularının tamamı öldürüldü, çözülme hızlandı.

Yaşadıkları korku telsizde! 'Çorap söküğü gibi...'
Yaşadıkları korku telsizde! 'Çorap söküğü gibi...'
GİRİŞ 01.10.2018 08:58 GÜNCELLEME 01.10.2018 08:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sabah gazetesinden Özgür Cebe'nin haberine göre, terör örgütünün sözde "Dersim" ve "Orta saha" olarak adlandırdığı bölgede son 1 yılda faaliyet yürütüen tüm terör sorumluları öldürüldü. Dersim saha sorumlusu İsa Teres, yerine gönderilen Panzer Kemal kod adlı Medeni Sayılgan, yerine gelen Musa Çetiner, yerine gönderilen İbrahim Çoban o isimler arasında yer aldı.

Tunceli'ye bağlı faaliyet yürüten sözde Karadeniz eyalet sorumluları Mehmet Yakışır ile Barış Öner de öldürülünce PKK bölgeye saha sorumlusu gönderemez oldu. Örgütün bölgeye yeni terörist gönderemez hale geldiği belirlendi.

PANİK TELSİZE YANSIDI

Bu tespit örgütün telsiz konuşmalarına da yansıdı. Kandil'le 23 Eylül günü bağlantı kuran Şoreşger telsiz kodlu teröristin bölgeye sorumlu gönderilmediği takdirde kaçışların hız kazanacağını söylemesi de kayıtlara girdi. Teröristin kaçışların yaşanması halinde çorap söküğü gibi arkasının geleceğini şifresiz açık bir şekilde anlattığı belirlendi.

YORUMLAR 5
  • Siverekli 5 yıl önce Şikayet Et
    Darısı diğer üst düzey başlara geberdiler haberini alırız inşallah.
    Cevapla
  • ypg tehlikesi 5 yıl önce Şikayet Et
    ypg suriyede devlet oldu. tehlike 100 katına çıktı. içinde hangi ülke olursa olsun ypg kontrol altında tutulmalı. gerektiğinde yok edilmeli.
    Cevapla
  • YiğidoDoç 5 yıl önce Şikayet Et
    Kalekollar, İHA lar, SİHA lar, İKA lar,donanımlı sınır güvenlik sistemleri, milli füzeler, milli akıllı mühimmatlar vs daha neler.. Sonunuz geldi inşallah, PeekaaKaa sı, DHKPC si, Fetösü ve ağababaları ŞER BATI!
    Cevapla
  • hsyn 5 yıl önce Şikayet Et
    Geberin...
    Cevapla
  • ERCAN 5 yıl önce Şikayet Et
    zalimler için yaşasın cehennem
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor