e-Devlet Uçuş Bilgileri öğrenme sistemi! Uçuş Yeri sorgulama...(2018)!

Vatandaşlar, e-Devlet kapısının sunduğu uçuş bilgileri hizmetinden de kolay ve hızlı biçimde faydalanabilme olanağına sahiptir. Peki, online platformda güvenli şekilde erişim sağlanan e-Devlet üzerinden uçuş bilgileri nasıl öğrenilir? İşte, yolculuğa dair bilgilerin görüntülenebildiği 2018 uçuş yeri sorgulama sistemi!

e-Devlet Uçuş Bilgileri öğrenme sistemi! Uçuş Yeri sorgulama...(2018)!
e-Devlet Uçuş Bilgileri öğrenme sistemi! Uçuş Yeri sorgulama...(2018)!
GİRİŞ 01.10.2018 20:06 GÜNCELLEME 01.10.2018 20:07

Kullanıcılara pek çok farklı alanda sorgulama yapma fırsatı sağlayan e-Devlet sisteminin önemli hizmetlerinden bir tanesi de uçuş bilgileri sorgulama ekranına sahip olmasıdır. Vatandaşlar e-Devlet'in sunduğu bu hizmet sayesinde gerçekleştireceği yolculuğa dair ayrıntılı bilgileri görüntüleyerek, hem iç hatlar hem de dış hatlar uçuşları için sorgulama imkanı elde edebilmektedir. Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından uygulamaya alınan yeni sistemle birlikte, vatandaşlara büyük rahatlık sağlanarak güncel uçuş bilgilerine tek bir tıkla ulaşılabileceği aktarıldı. Peki, e-Devlet ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü ortaklığıyla kurulan e-Devlet uçuş bilgileri nasıl öğrenilir? İşte, vatandaşların uçuş bilgilerine kolay, hızlı ve güvenli biçimde erişebileceği ve şu ana dek kişilerin yalnızca uçuş firmalarından öğrendiği uçuş yerleri hakkında detaylı bilgileri bu ekran üzerinden de öğrenebileceği 2018 e-Devlet uçuş yeri sorgulama sistemi!

e-Devlet şifresi alma işlemleri! e-Devlet şifre değiştirme yenileme...

 

 

E-DEVLET UÇUŞ BİLGİLERİ NASIL ÖĞRENİLİR? 2018 UÇUŞ YERİ SORGULAMA SİSTEMİ!

e-Devlet uçuş yeri öğrenmek isteyen kişilerin ilk etapta T.C Kimlik numaraları ve şifreleri ile e-Devlet sistemine giriş yapmaları gerekmektedir. e-Devlet uçuş yeri sorgulamak için ikinci adım ise, (https://www.turkiye.gov.tr) adresine giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan arama bölümüne ‘’Uçuş Bilgileri Sorgulama’’ yazılmalıdır. Sonrasında ekrana gelen “Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü/Uçuş Bilgileri Sorgulama” sekmesine tıklamanız lazım gelmektedir. Bundan sonraki aşamada ise, “Sorgulama Kriterleri” kısmında “Havalimanı Seçilmi”, “İç Hat” yahut “Dış Hat” sekmesi tıklanmalıdır, “Uçuş Seçimi” kısmından “Gelen Uçuşlar” veya “Giden Uçuşlar”dan yararlanacağınız sekme tıklanmalıdır. Bu işlemler tamamlandıktan sonra, “Güvenlik Resmi” bölümü de doğru ve eksiksiz bir biçimde yazılmalı ve son olarak “Sorgula” butonuna tıklanmalıdır. Tüm bunları tamamlamanızın akabinde iç hatlar ve dış hatlar olmak üzere e-Devlet uçuş bilgileri sorgulama işleminiz başarıyla gerçekleşecektir.

e-devlet uçuş yeri sorgulama

e-Devlet Uçuş Yeri Sorgulamak İçin Tıklayınız...

uçuş yeri

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı