Eşini çay için öldürmüştü! İfadesi kan dondurdu

Eskişehir'de, aralarında şiddetli geçimsizlik olan eşini, olay günü 'çay yap' teklifini kabul etmediği için 49 yerinden bıçaklayarak öldüren sanığın yargılanmasına başlandı.

Eşini çay için öldürmüştü! İfadesi kan dondurdu
Eşini çay için öldürmüştü! İfadesi kan dondurdu
GİRİŞ 02.10.2018 13:50 GÜNCELLEME 02.10.2018 13:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Eskişehir 3.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına tutulu sanık S. D.(36), oğlu O.D., avukatlar ve yakınları katıldı. Mahkeme Başkanının 'karını neden öldürdün?' sorusuna cevap veren tutuklu sanık S.D., "Psikolojik rahatsızlığım var. Bana küfür etti ve 'seni aldattım' dedi. Bunları benim yüzüme karşı söylüyordu. Olay günü çay yapmasını söyledim. 'Hayır yapmam' diyerek bağırdı. Sonrasını hatırlamıyorum. Olayı nasıl gerçekleştirdim yemin ederim bilmiyorum" ifadelerini kullandı.


Cinayet sırasında evde olan çocukları O.D. ise olay anını anlattı. Babasından şikayetçi olmadığını söyleyen O.D., "Birlikte yaşıyorduk. Hep kavga ederlerdi. Annem 'sen cinlisin, perilisin' şeklinde sözler söylüyordu. Babam anneme 'çay yap' dedi, yapmayınca babam da kendine hakim olamadı ve annemi öldürdü" diye konuştu. Mahkeme heyeti tutuklu sanık S.D.'nin mevcut halinin devamına karar verirken, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı 2 Kasım tarihine erteledi.

 

 

YORUMLAR 4
  • Turk 5 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin. bu gibi olaylar hep saygisizliktan kaynaklanan seyler. allah cümlemizi bu gibi olaylarsan jorusun ins.
    Cevapla
  • SeLin ce 35 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen gerçekten deli olsan mahkeme de yemin etmezsin. Hiç bir deli yemin etmez. Olayı olduğu gibi anlatır
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    bakalım cezaevinde çayı nasıl içecen,paran yoksa koğuş meydancısı olur,hergün koğuşu süpürür,paspaslar,tuvaletleri yıkar öyle çay içersin anca koçumm.
    Cevapla
  • asiLaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaktı kendini denyo
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk