Yüzsüz ifade: Onları görünce çalmadan duramıyorum

Konya'da son bir ayda 5 motosiklet ve elektrikli bisiklet çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan Bayram Babur (24) tutuklandı. Daha önce de aynı suçtan tutuklanan Babur'un, polisteki ifadesinde, "Bugüne kadar 500'e yakın bisiklet ve motosiklet çalmışımdır. Onları görünce dayanamayıp, çalıyorum" dediği belirtildi.

Yüzsüz ifade: Onları görünce çalmadan duramıyorum
Yüzsüz ifade: Onları görünce çalmadan duramıyorum
GİRİŞ 03.10.2018 10:58 GÜNCELLEME 03.10.2018 11:00
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son bir ayda kent merkezinde meydana gelen motosiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı olaylarıyla ilgili çalışma başlattı. Olayların meydana geldiği bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis,  şüphelinin daha önce 15 farklı suçtan kaydı ve hırsızlık suçundan da hakkında yakalama kararı  bulunan Bayram Babur olduğunu tespit etti.

Şüpheliyi takibe alan polis, Babur'u çaldığı motosiklet üzerinde yakalayarak gözaltına aldı. Bayram Babur, çaldığı 3 bin lira değerindeki motosikletlerinin her birini 400 lira karşılığında, elektrikli bisikletleri ise çeşitli fiyat aralıklarında sattığını söyledi. Babur, hırsızlık olaylarını, Suriye uyruklu Muhammed Hayr Beg (38) ile birlikte 3 kişiyle gerçekleştirdiğini söyledi. Bunun üzerine polis, Muhammed Hayr Beg'i de gözaltına aldı. Diğer iki kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

 

 

Bayram Babur'un polisteki ifadesinde, "Bugüne kadar 500'e yakın bisiklet ve motosiklet çalmışımdır. Onları görünce dayanamayıp çalıyorum" dediği belirtildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Bayram Babur tutuklandı, Muhammed Hayr Beg ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. 

YORUMLAR 19
  • hanife 5 yıl önce Şikayet Et
    Belli ki hasta inşaallah tedavi olur
    Cevapla
  • auz 5 yıl önce Şikayet Et
    devlette ne güzel bizde dayanamayıp asıyoruz deyip sallandırsın şunları artık bunu hapis yatırıp çıkardıktan sonra kime ne faydası olacak ülkeye ne kazanç sağlayacak beslediğide devletin zarar
    Cevapla
  • serdar öz 5 yıl önce Şikayet Et
    Nerdesin.adalet
    Cevapla
  • Adnan 5 yıl önce Şikayet Et
    500 motosiklet çalmış, ama dışarıda ne güzel, Adam açıkça diyor, dayanamıyorum, içeri almak için bugüne kadar neden beklendi.
    Cevapla
  • onbaşı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunun ilacı Şeriat.Kes kollarını ondan sonra dayanamadan çalsın bakalım.Bizde adalet yok idam zaten gelmez.Savcı oğlunun bisikletini çal bak sana neler yapılır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar