Pensilvanya'daki olayda bomba detay!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in Pensilvanya eyaletindeki kampında dün yaşandığı iddia edilen 'silahlı şüpheli' olayı, kampın girişindeki kameraların bozuk olduğunun ortaya çıkmasıyla soru işaretlerine neden oldu.

Pensilvanya'daki olayda bomba detay!
Pensilvanya'daki olayda bomba detay!
GİRİŞ 04.10.2018 00:35 GÜNCELLEME 04.10.2018 00:42
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin, kampta 3 buçuk yıldır güvenlik görevlisi olarak çalışan Austin Davos’tan edindiği bilgiye göre, şüphelinin bulunduğu noktayı gören iki kameranın da çalışmadığı ortaya çıktı.

"BURAYI GÖSTEREN KAMERALAR ÇALIŞMIYOR"

 

 

Muhabirin "şüphelinin eşkaliyle ilgili" ısrarlı sorularına yanıt veremeyen görevli, bu kişinin kameralar tarafından tespit edilmiş olması gerektiği yönündeki soruya, "Burayı gösteren kameralar çalışmıyor." yanıtını verdi.

ŞÜPHELİNİN GÖRÜNTÜSÜ YOK

Buna göre kampın girişindeki güvenlik görevlilerinin şüpheliyi tespit edemedikleri, aynı şekilde kampın girişini gösteren kameraların da bozuk olması sebebiyle şüpheliye ait görüntülerin mevcut olmadığı belirlendi.

Davos, söz konusu iki kameradan birisinin bir süredir bozuk olduğunu, diğerinin ise önceki gün dün bozulduğunu iddia etti.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİNDEN KAÇAMAK YANIT

Kapıdaki güvenlik görevlileri, “Elinizde şüphelinin eşkali var mı?” şeklindeki soruya ise “Hayır. Bunu polise sorun” şeklinde kaçamak yanıt verdi.

KAMERALAR BİRDENBİRE NASIL BOZULDU?

Yüksek güvenlik tedbirleri alındığı bilinen kamptaki kameraların birdenbire bozulmuş olması, akıllarda "silahlı şüpheli olayının ne şekilde gerçekleştiğine" yönelik soru işaretleri bıraktı.

Güvenlik görevlileri sabah kampa gelen şüphelinin silahlı olduğunu iddia etse de polis raporunda şüphelinin silah taşıdığına dair bir ifadeye de yer verilmedi.

ŞÜPHELİ KAMPA GİRMEYE ÇALIŞTI MI? ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALAR!

Öte yandan FETÖ'nün ABD'deki kuruluşlarından Ortak Değerler İttifakı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "şüphelinin kampa girmeye çalıştığı" iddia edilirken, kapıdaki güvenlik görevlisin "şüphelinin sadece kampın girişinde durduğunu" belirtmesi de dikkat çekti.

AA ekibi olay mahallinde araştırmalarını sürdürürken FETÖ kampında yöneticilik yapan Emrullah Polat adlı firarinin kamptan ayrılırken kameralara yakalanmamak için bölgeden hızla uzaklaşması da objektiflere yansıdı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 36
  • captan 5 yıl önce Şikayet Et
    yeşil ortaya cikti
    Cevapla
  • fetösavar 5 yıl önce Şikayet Et
    sonu Nemrutun ki gibi olacak kafirin boşuna koruyorsunuz
    Cevapla
  • Doğulu 5 yıl önce Şikayet Et
    avludaki sadık köpek ev sahibi tarafından korunuyor,
    Cevapla
  • izmir 5 yıl önce Şikayet Et
    apoyu getirttik 300 tane personel doktor yiyecek klima-yakacak yıllık gider 600 milyon tl birde gülen gelirse masraf 1 milyarı geçer ve abd asla kılına zarar gelmesin diyecek apo yarılanırken kurşun geçirmez cam içinde ifade vermedimi apo rahat tv klima herşeyi var 2 oda 1 kolidorda -kalıyor. bakın zarar veremiyoruz gülen gelse ülkemiz daha karışır.
    Cevapla
  • cenk 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hepsi düzmece,işin içinde başka hesaplar var..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!