Katliam gibi kaza! 4 ölü, 5 yaralı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde gelin arabası kaza yaptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

GİRİŞ 06.10.2018 15:35 GÜNCELLEME 06.10.2018 16:46
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Manisa'nın Gölmarmara ilçesine gelin almaya giden düğün konvoyu, Bursa'nın Mustakemalpaşa ilçesinde kaza yaptı. Bursa-İzmir yolunun Güllüce kavşağındaki kazada can pazarı yaşandı.

34 BBZ 62 plakalı gelin arabası, sürücüsü öğrenilemeyen 16 GD 231 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Yahya Şengül, Şahin Korkmaz, Serkan Ay ve Murat Korkmaz hayatını kaybetti.

 

 

Toplam 4 kişinin öldüğü kazada 5 kişi ise yaralandı. Yaralılar M. Kemalpaşa ve Karacabey’deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazayla alakalı tahkikat devam ediyor.

YORUMLAR 9
  • Haydar A. 5 yıl önce Şikayet Et
    hep cep telefonu ve hiz....
    Cevapla
  • TR- SAKARYA 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayat bir çiçek gibi açıp sonra solarken, zaman su gibi akıp gidiyor ve o acılı gün geldiğinde üzüntüler hakim geliyor. Merhum/Merhumeye ‘ e Allahtan rahmet sizlere de sabırlar dileriz. Mekanı cennet, günahları af olsun. Ölüm her insana gelecek ummadığı bir anda, imanımızı kuvvetli tutalım edelim hep Allah’a dua, yaşanmış güzel günlerin hatırına ölümü unutmayalım, acıyı paylaşalım. Başınız sağ olsun.
    Cevapla
  • SeLin ce 35 5 yıl önce Şikayet Et
    Trafik kurallarını ihlal, ölüm getirir. Bu kadar net
    Cevapla
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    şimdiki araçlar,kaza yapmaya çok elverişli,çeşitli donanımlarla motor gucu artırılmış,araçların ağırliği duşurulmuş,bu sefer hız yapmak çok kolay ama durmak yok ,yeni nesil şoförlerde şoforluğu hızlı gitmekte görüyorlar ,ülkemizde olan araçların yüzde 80 ninde 100 km hızdan sonra kontrol sende değildır
    Cevapla
  • salih 5 yıl önce Şikayet Et
    cok gördüm dügünde arabalar ralliye dönüşüuor.. silah keza öyle....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan