Tüm uyarılara rağmen yine aynı görüntüler!

Sivas'ta Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) lise düzeyi sınavına geç kaldıkları için sınava alınmayanların memurluk hayalleri 1 dakikada bitti.

GİRİŞ 07.10.2018 13:49 GÜNCELLEME 07.10.2018 14:51
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

KPSS Ortaöğretim Sınavı tüm Türkiye'de olduğu gibi Sivas'ta da yapıldı. Memurluk hayalleri kuran adaylar sabah saatlerinde sınav giriş belgesi ve kimlikleriyle sınava girecekleri salonlara geldi.

Polis ekiplerince üst aramaları yapılan ve görevliler tarafından kimlikleri kontrol edilen adaylar sınav salonlarına alındı. Saat 10.00'u gösterdiğinde sınav salonlarının kapıları kapatıldı. Bazı adaylar son anda sınava yetişirken bazı adayları ise 15 dakika kuralı gereği kapıların kapatılması nedeniyle sınava alınmadı. Sınava alınmayan adaylar görevlileri uzun süre ikna etmeye çalıştı. 

 

 

Memurluk hayalleri 1 dakikayla biten adaylar büyük üzüntü yaşadı. Nüfus cüzdanı yerine ehliyetle gelenlerde görevliler tarafından sınava alınmadı. Saat 10.15'te başlayan sınavda adaylar 120 soruyu çözmek için ter dökerken ailelerde sınav salonlarının bahçelerinde çocukları için Kur'an-ı Kerim okuyarak dua etti. 

YORUMLAR 57
  • nail 5 yıl önce Şikayet Et
    10 dk musama diye bişey olur mu o zaman 11-12-13dk uzar gider e sonra 10dk geç gelen ben 10 dk sonra çıkacağım geç geldiğim için diyecek herkes keyfine göre sınav yapacaksa bir deneme sınavı kitapçığı alsın evinde çayını yudumlaya yudumlaya kanepede yatarak çözsün .
    Cevapla
  • nail 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar şu bir gerçek biri tiwit atsa istagramda görüşsse şu gün şu dk şuraya gel deseler yarım saat evvelden varırlar birde akıllı telefonunuz var ama sizde akıl yok. bu hayati bir önem sınav yapılıyor ki zamanında orada olunsun diye .herkesi keyfine göre alsalar sınav düzeni bozulur.ne var yani yarım saat önce gitsen bahçede otur dinlen su iç sitres at
    Cevapla
  • sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    sınava vaktinde gelmede sınavın bir parçasıdır.
    Cevapla
  • sevinç 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunları haber yapmayın kardeşim. Tabiki sınavın saatleri olacak. Geç kalanda giremeyecek.
    Cevapla
  • Tinyuğ 5 yıl önce Şikayet Et
    Ehliyetle nasıl kabûl etmiyorlar ?!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Ahmet Mahmut Ünlü'nün İsmailağa Cemaati'yle tüm ilişiği kesildi!