400 Euro'ya terör safarisi

Avrupa ülkeleri ile Amerika ve Avustralya’da kurulan seyahat acentaları PKK bölgelerine ‘terör safari’ düzenliyor. PKK işbirlikçisi isimler tarafından kurulan acentalara ABD askerleri yakın koruma sağlarken, batılılar teröristlerle birlikte marşlara eşlik ediyor.

400 Euro'ya terör safarisi
400 Euro'ya terör safarisi
GİRİŞ 09.10.2018 06:43 GÜNCELLEME 09.10.2018 06:51
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Almanya, Fransa, Danimarka, İngiltere, Hollanda, İsveç, başta olmak üzere Avrupa ülkeleri ile Amerika ve Avustralya'da kurulan seyahat acentaları PKK bölgelerine tur düzenliyor. PKK işbirlikçisi isimler tarafından kurulan acentalar yüzlerce batılıyı Irak ve Suriye'deki PKK ve ABD işgalindeki bölgelere taşıyor. Bağdat ve Erbil hattını kullanan Batılı terör destekçileri ABD askerlerinin tarafından korunuyor. Terör safarisi kapsamında Suriye’ye geçen batılılar Pentagon’un silah sevkiyat güzergahını kullanarak Aynel Arap, Rakka Ayn İsa ve Haseke bölgelerinde gezdiriliyor.

3 AYDA 700 BATILI GELDİ

 

 

Erbil’de turizm seyahat işletmesi bulunan Ebu Nasır, yalnızca 2018 yılı Mayıs--Eylül aralığında 700 Avrupa batılının PKK işgal koridoruna gezi amaçlı geçiş yaptığını belirtti. Bağdat bağlantılı danışmanlık faaliyeti yürüttüğünü belirten Iraklı Turizmci Yeni Şafaka’a yaptığı açıklamada Erbil’den itibaren koruma ve sefer güzergahı konusunda ABD’lilerle birlikte PKK militanlarının görev yaptığını kaydetti. Grupların 6 ila 15 kişi arasında değiştiğini belirten Ebu Nasır, katılımcıların yalnızca tur bedeli olarak 400 ila 700 Euro arasında değişen rakamlar ödediğini söyledi.

Sözde turistler teröristbaşı Salih Müslim’le de hatıra fotoğrafı çektiriyor.

YÜKLÜ MİKTARLARDA BAĞIŞ YAPIYORLAR

Safari güzergahı Irak’ın Sincar bölgesinde başlıyor ve Haseke-Şeddadi kasabası ile devam ediyor. Terör örgütünün sözde şehitlikleri ve DEAŞ tiyatrosuna dair savaş meydanları ziyaret edilen öncelikli mekanlar arasında. Terör Safarisine katılan batılılar gezilen bölgelerde PKK elebaşısı Abdullah Öcalan posterlerinin altında bol bol fotoğraf çektiriyor ve PKK marşlarına eşlik ediyorlar. Yeni Şafak’a bilgi veren Haseke merkezli kaynak, PKK’nın Haseke bölgesinde açtığı kiliseleri özellikle tur kapsamına aldığını söyledi. İsminin açıklanmasını istemeyen kaynak, batılı teröristlere ait kamp ve karargahların da ziyaret kapsamında yer aldığını ve PKK’nın işgal ettiği beldeleri gezen terör sevicilerin örgüte ciddi miktarlarda bağış yaparak ülkelerine döndüğünü belirtti.

HİÇ BİR ENGELLE KARŞILAŞMIYORLAR

ABD ve Avrupa’dan gelerek teröristlere destek amaçlı Suriye ve Irak’ta ki PKK bölgelerini gezen maceracılar Öcalan posterli paylaşımları ve PKK armalı silahlı militanlarla çektirdikleri fotoğrafları şahsi sosyal hesaplarından paylaşıyorlar. Aynel Arab ( Kobani) tiyatrosu sonrası başlayan teröre destek ziyaretleri ve binlerce Avrupalı teröristin PKK saflarında aktif olarak savaşmasına rağmen hiçbir Avrupa ülkesi vatandaşlarına yönelik herhangi bir hukuki işlem yapmadı.

KAYNAK: YENİŞAFAK
YORUMLAR 22
  • .... 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne turisti ya kimi kandırıyorsunuz.ne diyeceklerdi pkk terör sempatizan ve yardımcıları mi.tabiki tepki çekmemek için oyle diyecekler.bunlarda en az onlar kadar terördür.merak etmeyin
    Cevapla
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Yine yaptırım yapsın delimisiniz hepsi müslüman düşmanları Allah ıslah etsin
    Cevapla
  • Türkiye, 5 yıl önce Şikayet Et
    Merak edip gelenler var, hayvanat bahçesine de resim çektirmek için bir çok ziyaretçi gidiyor. Bu, gidenlerin hayvanlaşacağı anlamına gelmiyor. Burada da aynı olacağını ümit ediyorum. Bu terör örgütleri ile gidip resim çekinsinler. Nede olsa nesli tükenecek, ileride torunlarına böyle bir ırk vardı diye anlatırlar. Aksi durumda, meraktan görmeye gidilen hayvanat bahçesinde, hayvanlaşıp kafes sahibi olunacağı gibi, burada da teröristleri görmeye gidip hizmet etmeye karar verirlerse, mezar sahibi olmaları mümkün.
    Cevapla
  • Yetkili 5 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakıyorumda hiç kimse meselenin özünü anlamamış... Yahu adamlar kendilerini batıya deaş terörü ile savaşan kahramanlar olarak tanıtıyor, özgürlük savaşçısı diye tanıtıyor bu korkunç bir durum bu bir propaganda savaşıdır ve biz şuan kaybediyoruz acilen en aklı başında terör uzmanlarını reklamcılarımızı vs Avrupa ya gönderip bu bebek katillerinin iç yüzünü konferanslarla belgeseller ile reklam kampanyaları ile vs. Anlatmamız gerekir.
    Cevapla
  • mahir 5 yıl önce Şikayet Et
    hepsine ölüm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı