Arda Turan'ın burnunu kırdığı şarkıcı Berkay kimdir?

Türkiye Süper Lig ekiplerinden Başakşehir Spor'da forma giyen Arda Turan ünlü şarkıcı Berkay'ın burnunu kırdı. Geçtiğimiz gece Emirgan'da bir mekanda tartışan ikilinin kavgası ağır oldu. Peki Arda Turan'ın burnunu kırdığı şarkıcı Berkay kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Arda Turan'ın burnunu kırdığı şarkıcı Berkay kimdir?
Arda Turan'ın burnunu kırdığı şarkıcı Berkay kimdir?
GİRİŞ 12.10.2018 08:50 GÜNCELLEME 12.10.2018 08:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay dün gece Emirgan'da bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Kavga büyüyüp ikili birbirine girince Arda Turan, Berkay’ın burnunu kırdı. Bu olayın ardından Berkay ve eşi mekandan ayrılıp hastaneye giderken Arda Turan ise mekanda kaldı.

BERKAY KİMDİR?

 

29 Aralık 1981 doğumlu Berkay 1996 senesinden itibaren annesi ile İzmir’de yaşamıştır. 2009 senesinde ise İstanbul’a gelmiştir. Albümleri ile büyük başarıya ulaşan Berkay Şahin aslen Artvin Arhavi’lidir.

Albüm çalışmalarından önce Bodrum, Antalya, Çeşme, Kuşadası gibi tatil beldelerinde belirli mekanlarda sahne aldı. Berkay, 2010 yılında ilk albümü "Ele İnat" ile 'en iyi sanatçı' ödülüne layık görüldü. İkinci albümü "Aşk Sadece" 2012 yılında yayınlandı.

YORUMLAR 3
  • Kasa 5 yıl önce Şikayet Et
    Reklam işlerine devam, futbol şart değil.
    Cevapla
  • Onur baba 5 yıl önce Şikayet Et
    Ruhlar alemindemi yaşıyorsun dostum sen???ne reklamı!! adamı haşat etmiş eşinin yanında sen buna reklam dersen doğru psikoloğa koş derim sana,EKSİK
    Cevapla
  • FM.. 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir futbol yeteneğinin bittiğinin resmi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı