İŞKUR ön lisans mezunu okul öncesi öğretmeni alımı yapıyor! Peki şartlar neler?

Türkiye İş Kurumu, Türkiye geneli en az ön lisans mezunu olmak şartı ile okul öncesi öğretmeni alımı yapıyor. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup, başvuru şartları ve başvuru ekranı haberimizde yer almaktadır. İşte detaylar...

İŞKUR ön lisans mezunu okul öncesi öğretmeni alımı yapıyor! Peki şartlar neler?
İŞKUR ön lisans mezunu okul öncesi öğretmeni alımı yapıyor! Peki şartlar neler?
GİRİŞ 27.10.2018 09:23 GÜNCELLEME 27.10.2018 09:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan en güncel ilanlara göre Türkiye geneli en az ön lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği okul öncesi öğretmeni alımı yapılmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır? 2018 yılında ülke genelinde bu zamana kadar 906 bin civarında kişiye istihdam sağlayan İŞKUR’un en güncel ilanlarını haber7.com üzerinden takip edebilirsiniz. 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Söz konusu ilanlara başvuru yapacak adayların en az ön lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Her ilanın kendine özel başvuru şartları yer almaktadır. Bunların bazıları deneyim şartı ararken bazıları ise deneyim şartı aramamaktadır.

Okul Öncesi Öğretmeni / İŞKUR

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yapılan okul öncesi öğretmenliği alımlarına başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan linke tıklayarak, açılan sayfadaki kendilerine uygun ilanlara başvuru yapabilirler.

Başvuru Yapmak İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 1
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede iki yillık öğretmenlik bölümü yok! Önlisans mezunu avukat, 2 yıllık doktor olamadığı gibi önlisans mezunu öğretmen olamaz. Okul öncesi eğitimi veremez. Bakim evi ve kreşlerde yardimcı yada bakıcı olur. Özellikle asgari ücrete çalıstırabilmek için özel anaokulları lise ve açık öğretim önlisans mezunu çalıstırırlar. Bu yüzden pedogoji eğitimi lmış fakulte mezunu 5+ yil tecrübeli öğretmen arkadaşlar işsiz kalır. Eğer veliyseniz lütfen evladinızi emanrt edeceğiniz kuruma bu durumu sorunuz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...
AK Parti’den İstanbul’a 5 yıl sonra bile icraat! İmamoğlu'nun açtığı metro Topbaş'ın eseri