AHL'de operasyon! Kritik isim gözaltında

İstanbul'da kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonlarda, yurt dışına tarihi eser kaçırdığı belirlenen şüphelilere yakalandı.

AHL'de operasyon! Kritik isim gözaltında
AHL'de operasyon! Kritik isim gözaltında
GİRİŞ 11.10.2018 15:26 GÜNCELLEME 11.10.2018 15:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele ekipleri, Anadolu’dan kaçak kazı ve hırsızlık gibi yöntemlerle temin ettiği tarihi eserleri başta Avrupa ülkeleri olmak üzere yabancı ülkelere kaçırıp satan bir şebekeyi takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki izlemelerde şebekenin içerisinde bulunan şüphelileri tek tek belirleyen ekipler, şebeke üyelerine yönelik bu hafta başında operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonların ilk ayağında şebeke üyesi  5 şüpheliyi gözaltına alan ekipler, devam ettirdiği soruşturma kapsamında şebekeyle bağlantılı olduğu ileri sürülen bir iş adamını yakalayıp gözaltına aldı.

Yüklü miktarda tarihi eserle ele geçirilen şebeke üyelerinin ifadesi ve irtibatlarından tespit edilen iş adamının, Atatürk Havalimanı’nda yer hizmetleri veren özel şirketin yönetim kurulu başkanı olduğu öğrenilirken, Vatan caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek sorguya alınan iş adamıyla birlikte şebeke üyelerinin sorgu ve ifade alma işleminin devam ettiği öğrenildi. 

YORUMLAR 1
  • abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    ahl nedir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!