CHP'de aday enflasyonu! Ortalık yine karıştı

CHP'de aday enflasyonu yaşanıyor, şimdilik İstanbul’un 5, Ankara’nın da 4 adayı var.

CHP'de aday enflasyonu! Ortalık yine karıştı
CHP'de aday enflasyonu! Ortalık yine karıştı
GİRİŞ 12.10.2018 12:30 GÜNCELLEME 12.10.2018 12:32
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla bugün yapılacak Belediye Başkanları toplantısında seçim çalışmalarının resmen başlanması bekleniyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un koordinasyonundaki araştırma ekipleri bugün itibarıyla sahada anket çalışması yapmaya başlayacak. Aday başvuruları ise 19 Ekim'den sona erecek. 

Başkanlarının belirlenmesi için CHP’de anket ve eğilim yoklamaları devam ederken, kulislerde de büyükşehir adayları için her gün yeni isimler ortaya atılıyor. Daha önce İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve Genel Başkan Yardımcıları Akif Hamzaçebi ile Aykut Erdoğdu, İstanbul için adaylığını açıklamıştı. İstanbul’a talip olan son isim ise Mahmut Tanal oldu. Tanal, daha öncede İstanbul’a aday olacağını açıklamıştı. Kulislerde ise CHP’nin tartışmalı ismi Muharrem İnce’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olabileceği konuşuluyor. İnce’nin, parti üyelerinin oy kullanacağı ‘ön seçim’ yönteminin uygulanması hâlinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını koyabileceği ileri sürülüyor.

CHP’de Ankara için de aday yığılması var. Geçen dönem aday gösterilen Mansur Yavaş ile Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu’nun ismi öne çıkıyor. Genel Merkez’in Mansur Yavaş’ın adaylık teklifini kabul etmemesi hâlinde Ankara milletvekili Bülent Kuşoğlu’na teklif götüreceği yorumları yapılıyor. Ayrıca CHP'nin TBMM Başkan Vekili Levent Gök ve Cengiz Topel Yıldırım isimleri de kulislerde konuşuluyor. 

 

 

YORUMLAR 8
  • atilla 5 yıl önce Şikayet Et
    chp bir milyon tane sıfırın yan yana gelmesinden oluşan koskoca bir sıfırdır. başına 1 gelmeden asla ve asla sıfır olmaktan kurtulamaz. o bir; HALK'tır. Kendi halkına bu kadar uzak, düşman ve yabancı ikinci bir parti daha arasanız dünya üzerinde, ancak hdp gibi bir başka halk düşmanı parti partiyi bulabilirsiniz. Maalesef bu ikisi de güzel ülkemizde güya demokrasiye katkıda bulunuyorlar.
    Cevapla
  • Deniz İmamoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomi değil de ( ssk geçmi malum) bugün salıverilen Abd'li Rahip 'in durumuna binaen , kendi tutuklularının da salınmasını istefi Kenal bey, hakikaten enteresan bir yorum,batan gemiden mal mı kaçırılıyor ki daha batmadık ama küçük bir delik Brunson...
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIM BU VE BU GİBİ iç ve dış türkiye islam inananlar ümmeti mukammet düşmanlarımızı en kısa zamanda kahret perişan et halak et yok et. bizlerein yar ve yardımcısı ol ALLAHIM.BU VE BU GİBİ İÇ VE DIŞ DÜŞMANLARIMIZ BÖYLE VATAN HAİNLERİN KARŞISINDA BİZLERİ EBEDİYETE SONSUZA KADAR ZAFETLE GALİBİYETLE NASİPLENDİR.BU VE BU GİBİ DÜŞMANLARIMIZI EBEDİETE SONSUZA KADAR EN KISA ZAMANDA MAĞLUP ET KAHRET PERİŞAN ET.YOK ET. AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
    Cevapla
  • melodi 5 yıl önce Şikayet Et
    chp denen kamburu bu milletin sırtından indir Yarabbi.
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 5 yıl önce Şikayet Et
    buradan chp,'lilere soruyorum elinizi vicdanınıza koyun bu sayılan isimlerin hangisini kendi işinizin başına atarsınız teslim edersiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!