İstanbul'da akılalmaz kaza! Gişeye sığamadılar

Esenyurt'ta aynı gişeden geçmeye çalışan iki sürücü çarpıştı. Kazada 2 kişi hafif yaralandı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

GİRİŞ 12.10.2018 15:26 GÜNCELLEME 12.10.2018 15:37
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kaza saat 14.30 sıralarında Esenyurt Gişeleri'nde meydana geldi. İddiaya göre OGS gişesine giren sürücü son anda direksiyonu kırarak HGS gişesine yöneldi. Bu sırada HGS gişesine giren sürücünün kullandığı otomobil ile çarpıştı. Kazada iki sürücü de hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücülere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.      

YORUMLAR 10
  • Arif 5 yıl önce Şikayet Et
    Trafikte Kul Hakkı yemek nedirin ispatı değil mi? Basit gördüğümüz boş şeritten gidip normal şeridinde ilerleyenlerin önüne geçmek kul hakkı değil mi?
    Cevapla
  • Arif 5 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı olduğunu sanarak çakallık yapıp öne geçmeye çalışmanın sonucu oluşan bir kaza. Orada oluşan tüm masrafları ödedikten sonra bir daha böyle bir çakallık yapmaz herhalde. Gişeler ve bariyerler yıllardır orada, gişeler niye orada diye soranların haberi yok muydu? Araç kullanırken camdan attığınız çöpleri toplamanın ne kadar çok masraf çıkardığını biliyor musunuz? Ayrıca; Bir günde ne kadar çok kul hakkına girdiğinizin en büyük ispatı. Gişelerde trafik sıkışınca ogs olmadığı halde ogs yolundan gidip hgs bekleyenlerin önüne geçmek, trafik sıkışınca emniyet şeridie girip polis görünce yada kavşakta şeride girmek için normal şeridinde gidenleri sıkıştırıp trafiği iyicene durdurmak.
    Cevapla
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    ogs sırası daha sakin olduğu için muhtemelen ordan ilerleyip gişeye yakın hgs sırasının en önüne geçmeye çalışmıştır
    Cevapla
  • Tarık 5 yıl önce Şikayet Et
    Esenyurt şaşırmamak lazım azizim...
    Cevapla
  • Hiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle kazaları görünce insanın gulmesi geliyor.her araçta fren pedalı var boşuna koymamışlar,gişeden önce geçsen ne olacak sonra geçsen ne olacak?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!