Ve kritik bölge teröristlerden temizlendi!

Siirt'in Pervari ilçesi yakınlarında, bir zamanlar terör örgütü PKK'nın hem kamplarının bulunduğu hem de silahlı faaliyet yürüttüğü Herekol Dağı, jandarma komandoların başarılı operasyonları ile teröristlerden temizlendi.

Ve kritik bölge teröristlerden temizlendi!
Ve kritik bölge teröristlerden temizlendi!
GİRİŞ 13.10.2018 13:43 GÜNCELLEME 13.10.2018 14:10
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Siirt'te terörle mücadele kapsamında İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan 1 ve 2'nci Komando Tabur Komutanlıklarında görev yapan jandarma komandolar, Herekol (Yazlıca) Dağı'nda da başarılı operasyonlar yürütüyor.

Terör örgütü PKK'ya göz açtırmayan jandarma komandalar, örgütün kullandığı onlarca mağara ve sığınağı yerle bir etti. Bölgeyi teröristlerden temizleyen komandolar, vatandaşların huzur ve güvenliği için Herekol Dağı'nda kuş uçurtmuyor.

Terör örgütünün kış üslenmesini çökerten Mehmetçiğin, terörle mücadeleye gece-gündüz demeden, olumsuz arazi şartlarına rağmen kararlılıkla devam ettiği belirtildi.

 

 

 

YORUMLAR 18
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun...
    Cevapla
  • Vatan Sevdalısı 5 yıl önce Şikayet Et
    meclis ne zaman temizlenecek
    Cevapla
  • Askerimiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Poisimiz canını ortaya koyup görevini yapıyor Lakin meclisteki vekiller görevlerini yapmıyor nerde idam ? Nerde terör yandaşlarının vatandaşlıktan çıkarılması yasaları Meclis uyuyormu ? Gerekli yasalar çıkarılmadan bu terör asla bitmez köklerini kazımak şart onunda yolu söylediğim Yasalar...
    Cevapla
  • Hdp ve Pkk 5 yıl önce Şikayet Et
    Yandaşlarını vatandaşlıktan çıkarıp sınır dışı etmezsek terör bitmeyecek çünkü terörü besleyen Hdp ve Pkk yandaşları dır...
    Cevapla
  • Kader keita 5 yıl önce Şikayet Et
    Asil demir yumrugu Menbic ve Firat in dogusu na girip bayragimizi diktigimizde yiyecekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler