BBP İstanbul İl Başkanı Yaşar Sayan oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) İstanbul İl Başkanlığı'na Yaşar Sayan seçildi.

BBP İstanbul İl Başkanı Yaşar Sayan oldu
BBP İstanbul İl Başkanı Yaşar Sayan oldu
GİRİŞ 14.10.2018 17:21 GÜNCELLEME 14.10.2018 17:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen BBP İstanbul 12. Olağan İl Kongresi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kongreye, BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Arslan, parti genel başkan yardımcıları ile çevre il ve ilçe  başkanları katıldı.

 

 

235 delegenin oy kullandığı kongrede tek aday olan Yaşar Sayan, oyların tümünü alarak BBP İstanbul İl Başkanlığı'na seçildi.

Sayan, seçimin ardından yaptığı açıklamada, Destici'ye ve tüm partililere teşekkür ederek, BBP'yi daha da yükseltmek için çalışmaları  hızlandıracağını belirtti. 

YORUMLAR 4
  • Mustafa ARSLAN BBP 5 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Birlik Partisi mevcut sisteme karşı kurulan bir siyasi parti olarak,MİLLİ ve MANEVİ yapılanma olarak kurulup,kişilerin NEFSANİ kararlarına karşı olarak İSTİŞAREYE dayalı bir hareket olup,DÜNYA NİMETLERİNE AHİRETE TERCİH EDİP,İnsanların hukunu ön pilana çıkarıp,ALLAH RIZASI İÇİN DÜŞÜNÜP,KARAR VERENLERİN PARTİSİDİR.
    Cevapla
  • Mustafa ARSLAN BBP 5 yıl önce Şikayet Et
    Nizamı Alem Yaratıcısı CENABI ALLAH tan hayırlara vesile olmasını temenni ederim.Bizim davamız kutlu bir davadır..sorumluluğu agır ve zor dur.bizler toplumda yaşantımız ile örnek olup kimseyi ötekileştirmeden toplumumuzu milli ve manevi olarak kuçaklamalıyız.
    Cevapla
  • maydanoz 5 yıl önce Şikayet Et
    rahmetli muhsin başkandan sonra hala bu partide olan varmıydı?
    Cevapla
  • Sivasli kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz BBPnin başinda Servet Turgut'u, Istanbul il başkani olarak Oğuz Tuncu görmek isterdik. Bu ne iduğu belirsiz avrupa frengini bu partiyi harcamasini görmek üzücü. Alperen Ocaklari rahmetli başkanin şehadetinden sonra bu davayi taşimiş, desteci edebiyatini yapiyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor