Polis ikisini de yakaladı! İşte cezası

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde patenle ve bisikletle yarışarak hem kendi hem de sürücülerin canını tehlikeye atan 2 genç, sivil trafik ekipleri tarafından yakalandı. 216 lira para cezası kesilen gençlerin kimliklerinin polis ekipleri tarafından sosyal medya araştırmasıyla tespit edildiği öğrenildi.

GİRİŞ 14.10.2018 21:00 GÜNCELLEME 14.10.2018 21:41
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

E-5 Karayolu Mecidiyeköy mevkiinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne giren biri patenli diğeri de bisikletli 2 genç, araçların arasından geçerek birbirleriyle yarışmıştı. Araçların çamurluklarından tutunarak köprüden geçen gençler, o anları kaydedip bir de sosyal medyada yayınlamıştı.

Ölüm yarışının sosyal medyada yayılmasının ardından Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği görevlileri harekete geçti. Sosyal medya üzerinden yaptıkları araştırmada gençlerin kimliğini tespit eden polis, İsmail Ö. (23) ve İslam S. (21) olduklarını belirledi.

 

 

AVRASYA TÜNELİNE DE GİRMİŞLER

Polis yaptığı sosyal medya araştırmasında, 2 gencin daha önce Avrasya Tüneli’ne bisikletle girdiğini tespit etti. Ekipler, 2 şahsı adreslerinde gözaltına alarak şubeye getirdi. Gençlere burada “trafiği tehlikeye düşürmek” suçundan 216'şar lira para cezası kesildi. Gençler ardından adli işlemleri yapılmak üzere Arnavutköy Polis Merkezine teslim edildi.

YORUMLAR 31
  • yetersiz ceza 5 yıl önce Şikayet Et
    AFERİN 216 TL CEZA bunu DUYUNCA DİĞERLERİDE YAPAR ARTIK ÖDENEMEYECEK Bİ PARA DEĞİL SONUÇTA
    Cevapla
  • DeLy 5 yıl önce Şikayet Et
    216 ne ya versene 5,000 tel ceza arı bir daha yaparlarsa hapis yolu açılacak diye
    Cevapla
  • KANİ AKDEMİR 5 yıl önce Şikayet Et
    böyle yasa olmaz olsun bir otomobil yasak park ediyor cezası 350 tl kırmızı ışıkta geçiş 350 tl 80 km hız limiti olan bir yerde 90 la geçsen 410 tl bu insanlar hem kendi hemd başkalarının hayatını tehlikeye atıyorlar 210 tl ceza yazıklar olsun
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    ya bunlar zaten zengin çocuğudur,216 tl bunlara koymaz. bunları yakalamak için yapılan masraf vallah verilen cezayı geçmiştir. onca polis seferber olmuş,polislerin aylığı,polis araçlarının yakıt parası 3-4 bini bulmulmuştur bunları yakalamak için.
    Cevapla
  • hbb 5 yıl önce Şikayet Et
    Dayııı... Iyi güzel bisiklet sür de kuralsızlık olmaz ama...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü