Karar çıktı genç kız sinir krizi geçirdi

Muğla'da kendisi gibi üniversite öğrencisi kız arkadaşı Tuğçe K.’yi (23) ’kıskançlık’ yüzünden çıkan tartışmada, karnından bıçakla yaralayıp, dalağını kaybetmesine neden olduğu gerekçesiyle tutuklu yargılanan 27 yaşındaki Hüseyin G. tahliye edildi.

Karar çıktı genç kız sinir krizi geçirdi
Karar çıktı genç kız sinir krizi geçirdi
GİRİŞ 15.10.2018 20:59 GÜNCELLEME 15.10.2018 20:59
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan Hüseyin G., pişmanlığı, yargılama sürecindeki davranışları, gözaltı ile tutuklulukta geçirdiği süreler ile verilen ceza miktarı dikkate alınarak tahliye edilirken, genç kız ise kararın ardından sinir krizi geçirdi.

Olay geçen temmuz ayında Menteşe ilçesi, Kötekli Mahallesi’nde meydana geldi. Saat 03.30 sıralarında yürüyüşe çıkan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencisi Hüseyin G.ÿile aynı üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğrencisi olan kız arkadaşı Tuğçe K. arasında, iddiaya göre, ’kıskançlık’ nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüşürken Hüseyin G., üzerinde taşıdığı bıçakla genç kızı karnından yaraladı.

İhbar üzerine, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Tuğçe K., ilk yapılan müdahalenin ardından ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyat edilen Tuğçe K.’nin dalağı alındı.

DENK GELDİĞİNİ FARK ETMEDİM

Olay sonrası gözaltına alınan Hüseyin G.,sevk edildiği adliyede tutuklandı. Hüseyin G., hakkında, ’vasıflı bıçakla yaralama’ suçundan 8 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. 

Muğla 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davanın ikinci duruşmasında sanık Hüseyin G.ÿile mağdur Tuğçe K. ve avukatlar hazır bulundu. Son savunmasını yapan Hüseyin G., "Elimdeki bıçağın Tuğçe’ye denk geldiğini fark etmedim. Kesinlikle bilerek ve isteyerek hiçbir şey yapmadım. Pişmanım, tahliyemi istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, 6 yıl 8 ay hapis cezası verdiği Güney’i, pişmanlığını, yargılama sürecindeki davranışlarını, gözaltı ile tutukluğundaki geçirdiği süreler ile verilen ceza miktarını da dikkate alarak tahliye etti.

GENÇ KIZ KARARIN ARDINDAN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Karardan sonra duruşma salonundan ayrılan Tuğçe K., adliye bahçesinde sinir krizi geçirdi. Genç kız olay yerine çağrılan ambulans ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

YORUMLAR 36
  • fasıl 5 yıl önce Şikayet Et
    Haramın binası olmaz....
    Cevapla
  • erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede adalet yok
    Cevapla
  • Mehmet Emir 5 yıl önce Şikayet Et
    Mağdurun hiç mi hakkı bu ülkede. Birini öldürmeye kast edeceksin ama sayın hakimimiz suçlu mahkemedeki davranışlarını bahane edip tahliye edecek. Yazıklar olsun böyle hakim ve savcıların yüzünden adalete güven kalmadı. Herkesin yaptığı yanına kalıyor.
    Cevapla
  • Gaziantep27 5 yıl önce Şikayet Et
    Dalagi gitmis ama kalbi hala calisiyor.Ceza almasi icin kalbin durmasi lazim galiba
    Cevapla
  • OTTOMAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili haram...Haram ise mutsuzluk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”