Makina ve Kimya Endüstrisi lise mezunu personel alımı! İŞKUR başvuru ekranı...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yayımlanan ilana göre, MKE Çankırı Silah Fabrikası Müdürlüğüne lise mezunu personel alımı yapılacak. Peki nasıl başvuru yapılır? Başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Makina ve Kimya Endüstrisi lise mezunu personel alımı! İŞKUR başvuru ekranı...
Makina ve Kimya Endüstrisi lise mezunu personel alımı! İŞKUR başvuru ekranı...
GİRİŞ 22.10.2018 09:44 GÜNCELLEME 22.10.2018 09:44

İŞKUR tarafından yayımlanan ilana göre, Makina ve Kimya Endüstrisi (MKE) Çankırı Silah Fabrikası Müdürlüğüne belirsiz süreli çalıştırılmak üzere TMY (Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan) işçi çalıştırma zorunluluğu doğrultusunda 1 sürekli işçi (Lise ve dengi okul - CNC, makine branşlarının herhangi birinden mezun) alımı yapılacaktır.

BAŞVURU DETAYLARI NELER?

Söz konusu ilana başvurular başlamış olup 24 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular, İl Hizmet Merkezinden veya www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır. Başvuru yapacak adayların işlemleri Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları geçerli olup 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak olarak yapılacaktır.

Sınav tarihi ve yeri, başvuru işlemleri yapıldıktan sonra ww.mkek.gov.tr adresinde Duyurular sayfasında yayınlanacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bölücülüğü savunan adayla ilgili çarpıcı sözler: Esenyurt’u özerkleştirecek mi nedir?
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi