Rusya'dan son dakika Türkiye açıklaması!

Kremlin Sözcüsü Peskov, Türkiye ve Rusya arasındaki Soçi Mutabakatı'na ilişkin, "Bazı zorluklarla karşılaşılması doğal ancak Rus Ordusu da Türk ortaklarımızın çalışmalarından memnuniyet duyuyor.” açıklamasını yaptı.

Rusya'dan son dakika Türkiye açıklaması!
Rusya'dan son dakika Türkiye açıklaması!
GİRİŞ 16.10.2018 14:50 GÜNCELLEME 16.10.2018 15:06

Kremlin Sözcüsü Dimitriy Peskov, başkent Moskova’da, Türkiye ile Rusya arasında İdlib'de ateşkesin korunmasına yönelik varılan Soçi mutabakatına ilişkin gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

Konuya ilişkin Rus Ordusu'ndan raporlar aldıklarını belirten Peskov, “Bu raporlara göre mutabakat uygulanıyor. Elbette bazı zorluklarla karşılaşılması doğal ancak Rus ordusu da Türk ortaklarımızın çalışmalarından memnuniyet duyuyor.” diye konuştu.

 

 

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 17 Eylül’de Soçi'de bir araya gelerek İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki ateşkesin korunması konusunda mutabakata varmıştı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, dün yaptığı açıklamada, İdlib'de sürecin planlandığı gibi devam ettiğini belirterek “Taahhütlerimizin arkasındayız." demişti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek dehşeti devam ediyor! Yaşlı kadın tanınmaz hale geldi...
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş