Ankara'daki 3 yıllık faili meçhul cinayeti özel ekip çözdü

Ankara'nın Çankaya ilçesinde 2015 yılında boynu kırılarak öldürüldükten sonra cesedi ateşe verilen kadının katil zanlısı olduğu belirlenen eski sevgilisi tutuklandı.

Ankara'daki 3 yıllık faili meçhul cinayeti özel ekip çözdü
Ankara'daki 3 yıllık faili meçhul cinayeti özel ekip çözdü
GİRİŞ 17.10.2018 07:38 GÜNCELLEME 17.10.2018 07:39

Ankara Emniyet Müdürlüğünce faili meçhul cinayetlerin aydınlatılması  için oluşturulan özel ekip, tozlu raflarda bekleyen dosyaları yeniden açtı ve ilk  başarılı sonucunu aldı.

Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz'ın  talimatıyla faili meçhul cinayetleri aydınlatmak için bir yıl önce Asayiş Şube  Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği bünyesinde kurulan özel ekip, 2015'te öldürülen  Uzay Çebi'nin katil zanlısını yakalamak için harekete geçti.

 

 

Ekip, yürütülen teknik ve fiziki çalışmalar neticesinde Çebi'nin katil  zanlısının dolmuşçuluk yapan eski sevgilisi Fazlı T. (53) olduğunu belirledi.

Bu kişiyi bir süre takip eden özel ekip, saklandığı evde gözaltına  aldı. Emniyetteki ifadesinde suçunu kabul eden zanlı, sevk edildiği adliyede  mahkemece tutuklandı.

Katil zanlısının, Uzay Çebi'nin evinde bulunan bir miktar parayı  habersizce aldığı, ayrıca ona kredi çektirdiği ve borcunu ödemediği, tartıştığı  sevgilisini bu yüzden öldürdüğü ve cesedi ateşe verdiği öğrenildi.

Çebi'nin cesedi 19 Ocak 2015'te Çankaya ilçesi Küçükesat Mahallesi'nde  bir evde yanmış halde bulunmuş, yapılan otopside genç kadının yakılmadan önce  boynunun kırıldığı tespit edilmişti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı