Firari FETÖ'cü karı-koca yakalandı

Kayseri polisinin yaptığı operasyonda FETÖ/PDY soruşturmasında aranan ve iki yıldır firari olana karı-koca, Hatay'da Gaybubet evine düzenlenen operasyonla yakalandı.

GİRİŞ 17.10.2018 14:28 GÜNCELLEME 17.10.2018 14:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kayseri Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturmasına istinaden, darbe girişiminden sonra haklarında yakalama kararı çıkan ve yaklaşık 2 yıldır firariolarak aranan M.O. ve eşi F.O. düzenlenen operasyonla Hatay’ın İskenderun ilçesinde saklandıkları Gaybubet evinde yakalandı.

Kayseri’ye getirilen M.O.’nun Askeri Mahrem İmam olduğu, Konya ilinde örgüt içinde değişik görevlerde bulunduktan sonra Kayseri’ye örgütün ‘Eğitim Danışmanı’ olarak gönderildiği tespit edildi. M.O.’nun eşi F.O.’nun ise Konya’da örgüt içinde değişik görevlerde bulunduktan sonra Kayseri’ye geldiği ve bir dönem Kayseri’de örgütün İl Ablası ve İl Sorumlusu olarak faaliyet yürüttüğü belirlendi.

 

 

YORUMLAR 6
  • baymen. 5 yıl önce Şikayet Et
    Hükümetin yaptiği yanlişlardan biride bu bence... bunlar gariban kandirilmiş insanlar... bunlarla zaman ve mucadele ediyoruz adi altinda zaman kaybetmektense... asil ağa babalarini asil yonlendirenleri asil darbe yapanlara yonelip neyapip yapip getirtip kamuoyu onunde hesaba cekmeli...aksi taktirde bi suru soru işareti oluşuyor insanin kafasinda.. saygilar
    Cevapla
  • merit 5 yıl önce Şikayet Et
    gaybubet nedir arkadaş nerden buluyorsunuz bu isimleri
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    yahudi hizmetkarları
    Cevapla
  • yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar iflah olmaz. bu türlerin tipine bak aynı yumurta ekizleri gibi.
    Cevapla
  • Halit 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsunnn...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek