İŞKUR'dan ortaokul mezunu danışma memuru alımı! Kadın - erkek başvuru...

İŞKUR tarafından yayımlanan en güncel ilanlara göre, çok sayıda bay - bayan Danışma Memuru alımı yapılıyor. Başvuru yapacak adayların en az ortaokul mezunu olmaları gerekmektedir. Peki başvuru şartları nelerdir? Kimler başvuru yapabilir?

İŞKUR'dan ortaokul mezunu danışma memuru alımı! Kadın - erkek başvuru...
İŞKUR'dan ortaokul mezunu danışma memuru alımı! Kadın - erkek başvuru...
GİRİŞ 27.10.2018 09:22 GÜNCELLEME 27.10.2018 09:22

Türkiye İş Kurumu tarafından farklı sektörlerde ve Türkiye genelinde hizmet gösteren tüm firmaların ofislerinde istihdam edilecek bay bayan Danışma Memuru alımı yapılıyor. Ülke genelinde yapılacak olan alımlara başvuru yapacak adayların en az ortaokul mezunu olmaları gerekmektedir. Peki başvuru şartları nelerdir? Danışma Memuru ne iş yapar? İŞKUR tarafından yayımlanan ilanları sizler için açıklıyoruz. İşte detaylar...

İŞKUR'dan lise mezunu büro memuru alımı! Başvuru ekranı ve şartları...

 

DANIŞMA MEMURU NE İŞ YAPAR?

Farklı sektörlerde hizmet gösteren tüm firmaların ofislerinde danışma bölümlerinde yer alarak gelen misafiri veya müşteriyi karşılayan kişilere Danışma Memuru denir. Danışma memuru, iş ilanları küçük veya büyük ölçekli işletmeler, resmi ve özel kurumlar, şahıs firmaları tarafından verilebilir. Bu pozisyonun iş tanımı genel olarak, iş yerine gelen misafirlerin veya müşterilerin karşılanması ve doğru şekilde yönlendirmelerinin yapılması; gelen telefonların cevaplandırılması, gerekli kişilere yönlendirilmesi ve bilgi verilmesi; evrakların takibinin yapılması; gerekli durumlarda evrak gönderiminin sağlanması ve gerekli yazışma, arama ve belgelerin raporlamasını oluşturmaktır. Danışmada görev alacak personelin, kişisel bakımına özen göstermesi, sosyal çevresi ile etkili iletişim kurması, randevu ve konuk kabullerini gerçekleştirebilmesi, telefonda iletişim kurma becerisinin yüksek olması, internet üzerinden doğru bilgilere ulaşabilme yetisine sahip olması, beden dili iletişimini kullanabiliyor olması ve Türkçeyi yazılı ve sözlü olarak düzgün kullanabilmesi gerekmektedir. Danışma görevlisi iş ilanı veren firmalar, personelin genel olarak prezantabl olmak, düzgün diksiyon sahibi olmak, ofis eşyalarını kullanabilmek, güler yüzlü olmak, kuvvetli iletişim becerisine sahip olmak, pratik düşünebilmek, hızlı çözüm üretebilmek, organizasyon yönetebilmek gibi özelliklere sahip olmasını tercih ederler.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

- 18 yaşını doldurmuş olmak,

- En az ortaokul mezunu olmak,

- Güler yüzlü olmak,

- Diksiyonu düzgün olmak,

- Deneyimli deneyimsiz,

- Erkek adaylar için askerlik hizmetini yerine getirmiş olmak gibi şartlar aranmaktadır. Söz konusu şartlar genel olup, her ilanın kendine özel başvuru şartları yer almaktadır.

Danışma Memuru

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yayımlanan Danışma Memuru alımlarına başvuru yapmak için aşağıda yer alan linke tıklamanız yeterlidir. Ardından açılacak olan sayfadaki yirmiden fazla ilanı ayrı ayrı inceleyip başvuru yapabilirsiniz.

DANIŞMA MEMURU BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...