HDP'li başkanın PKK'lı oğlu öldürüldü! Aile boyu PKK'lılar

Adıyaman’da öldürülmeden saatler önce foto kapana yakalanan PKK’lı Murat Özdemir ve Yusuf Tunç’un görüntüsü ortaya çıktı. Teröristlerden Özdemir’in ise ailesinde neredeyse herkesin terör örgütü PKK ile bağlantılı olduğu öğrenildi.

HDP'li başkanın PKK'lı oğlu öldürüldü! Aile boyu PKK'lılar
HDP'li başkanın PKK'lı oğlu öldürüldü! Aile boyu PKK'lılar
GİRİŞ 19.10.2018 07:33 GÜNCELLEME 19.10.2018 16:18
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Adıyaman'ın Kömür beldesinde 15 Ağustos'ta operasyona giden zırhlı aracın geçişi sırasında teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir asker, dost ateşiyle ise 3 askerin şehit olduğu olaylardan sonra 8 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan HDP Gerger İlçe Başkanı Mahmut Özdemir'in cebinden "Top gol oldu 15 Ağustos ikinci yer" adlı not çıkmıştı. Önceki gün Kömür kırsalında etkisiz hale getirilen 2 PKK'lı teröristten birinin Özdemir'in oğlu Soreş Semsur kod adlı Murat Özdemir olduğu ortaya çıktı. 

Sabah'ın haberine göre; Özdemir'in Roza Semsur kod adını kullanan kızı Suna Özdemir de 2011'de Hakkâri'de etkisiz hale getirilmişti. Özdemir'in PKK'lı kayınbiraderi Seyit Ahmet Özdemir ile yeğeni Mehmet Özdemir ve 4 akrabasının da farklı operasyonlarda öldürüldüğü öğrenildi. Özdemir'in kardeşi örgüt üyesi Şeyhmus Özdemir'in de yurt dışına kaçarak İsviçre'ye yerleştiği belirlendi.

FOTO KAPANA YAKALANDILAR

 

 

PKK'lı teröristler Murat Özdemir ve Yusuf Tunç öldürülmeden saatler önce foto kapana böyle yakalandılar. İki terörist foto kapana yakalanınca operasyon yapıldı.

YORUMLAR 37
  • Terör yasası 5 yıl önce Şikayet Et
    Acil değiştirilmelidir. Adamın yedi sülalesi terörist. Belediye başkanlığı yapıyor. Aile fertlerinden biri terörist olan aile toptan Türk vatandaşlığından atılmalı. Sınır dışı edilip, mallarına el konulmalı. Bu terör ancak böyle kesin son bulur.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Tamamını vurun yada vatandaş liktan çıkarın domuzları
    Cevapla
  • İsadem 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizin bütün sülalenizi gole boğmuş yiğit askerlerimiz, hepsi hattrick yapmış Maşallah. Allah bütün askerlerimizi ve polislerimizi korusun.
    Cevapla
  • yorgun ak 5 yıl önce Şikayet Et
    işte top böyle gol olur
    Cevapla
  • Alpi 5 yıl önce Şikayet Et
    Asıl gol bu işte... merhametsizligini evlat acısıyla yaşarsın.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MSB kaynakları: (İsrail-İran gerilimi) Muhtemel gelişmelere yönelik tüm tedbirler alındı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı