Zorla cam silenlere gasptan işlem yapılacak

Kayseri'de artık trafikteki araçlardan para isteyen ve bu konuda zorluk çıkaranlar hakkında gasp suçundan işlem yapılacağı bildirildi.

Zorla cam silenlere gasptan işlem yapılacak
Zorla cam silenlere gasptan işlem yapılacak
GİRİŞ 19.10.2018 12:43 GÜNCELLEME 19.10.2018 12:43
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Valilik ve Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Dilencilik Eylem Planı' çerçevesinde son 2 haftada zorla dilendirilen 5 çocuğun ailelerinden alınarak çocuk esirgeme yurtlarına teslim edildiği ve ailelerinin de Cumhuriyet Savcılığı'na  verildiğini belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: 

"Dilenci Eylem Planı çerçevesinde gerek çocuk, gerekse Toplum Destekli Şube sivil ve resmi ekiplerimizce aileleri tarafından dilendirilen 2'si Suriyeli 5 çocuk, Kayseri'deki çocuk esirgeme yurtlarına konulmuştur. Cami önlerinde, cadde ve sokaklarda, kavşaklarda merhamet istismarcılığı yapanlara karşı mücadelede kararlıyız. Bu arada, özellikle kadın sürücülerimiz tarafından gelen şikayetler doğrultusunda, kavşaklarda, trafik ışıklarında park halindeki veya beklemedeki araçların camlarını, sürücülerin istememesine karşı silmeye kalkışan veya silen, zorla para isteyen, sürücüleri hakaret ve küfür ederek tacizde bulunan, zorla para isteyerek, araçların hareketine mani olanlar hakkında da  Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından yaptığımız görüşme sonrası gasptan adli işlem yapacağız. Bu şekilde hareket eden kişilerin organize halde çalıştıklarını, kavşak ve ışıkları paylaştıklarını belirledik'' dedi.

 

 

Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, kent güvenliği konusunda 460 yeni kamera ile Kayseri merkezinde kör nokta kalmayacağını, bunun da suçların önlenmesinde önemli bir rol oynayacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR 23
  • Altair 5 yıl önce Şikayet Et
    Darısı van 'ın başına sürüyle var bunlardan topla topla bitmiyor
    Cevapla
  • Türkiye, 5 yıl önce Şikayet Et
    Geç kalınmış ama yerinde bir karar demeliyim. Umarım bu ve bunun gibi yeni uygulamalar hakkı ile uygulanır. Trafik kuralları dahil ( emniyet şeridi)
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    niye istanbul değil
    Cevapla
  • erdal 5 yıl önce Şikayet Et
    Allaha şükür ! Nihayet gördünüz !
    Cevapla
  • Konyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Degnekcilere birşeyler yapın ilk önce sonra cam silenlere gelsin... herşey de ilk garibandan başlanıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!