4 lider İstanbul'da buluşacak!

Suriye Konulu Dörtlü Zirve'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ev sahipliğinde Putin, Macron ve Merkel'in katılımıyla 27 Ekim'de İstanbul'da yapılacağı bildirildi.

4 lider İstanbul'da buluşacak!
4 lider İstanbul'da buluşacak!
GİRİŞ 19.10.2018 11:48 GÜNCELLEME 19.10.2018 12:09
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Suriye Konulu Dörtlü Zirve'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel'in katılımıyla 27 Ekim'de İstanbul'da yapılacağını yazılı açıklamayla bildirdi.

Kalın, "Zirve toplantısında başta sahadaki durum, İdlib mutabakatı ve siyasi süreç olmak üzere Suriye ihtilafının tüm veçheleriyle ele alınması ve ihtilafa kalıcı çözüm bulunmasına yönelik ortak çabaların uyumlulaştırılması öngörülmektedir" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 14
  • Vatandaş46 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülke ve millet olarak kendimizi hafife almayalım. insanlık alemine asırlardır çok değerler kazandırdık. görevlerimizi yapar isek hedeflerimize erişiriz inşAllah. insanlar konuşa konuşa anlaşırlar. onlara yaptıkları yanlışları yüzlerine söylemekde önemli
    Cevapla
  • vistana 5 yıl önce Şikayet Et
    Astana gibi olmasın hiç bir foksiyonu ılmadı
    Cevapla
  • Vanlı Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    , bunlar Türkiye'ye gelip bize mülteci göndermeyin diye geliyorlar yoksa Türkiye ve Suriye düşündüklerinden değil bunların işleri güçleri şeytanlık yapma yoksa Türkiye'yi kim düşünür
    Cevapla
  • Haso 5 yıl önce Şikayet Et
    3 de pkk y’a yardim yapan hainler sözde dost ulkeler ama hepsi hain
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Nereden nereye. Bir zamanlar Turkiyemiz samar oglaniydi cok sukur. Akp Mhp ve nice Bozkurtlarin destegiyle Allaah cc izniyle bu is degisti Elhamdulillah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat