Hakim, küstah FETÖ'cüye dayanamadı! Böyle susturdu

Hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan ve görevde bulunduğu sırada verdiği bir gerekçeli kararda FETÖ elebaşı Fetullah Gülen için "mehdi" ifadesini kullanan eski hakim İlhan Karagöz, bazı edebiyatçılardan alıntılar yaparak mahkeme heyeti başkanına sorular yöneltti.

Hakim, küstah FETÖ'cüye dayanamadı! Böyle susturdu
Hakim, küstah FETÖ'cüye dayanamadı! Böyle susturdu
GİRİŞ 19.10.2018 14:43 GÜNCELLEME 19.10.2018 14:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bunun üzerine Mahkeme Başkanının "Benim üzerimden savunma yapma. Eski hakimsin, nasıl savunma yapman gerektiğini biliyorsun." diyerek uyardığı Karagöz, "Dikkat çekmek için bu şekilde savunma yapıyorum." ifadelerini kullandı. Mahkeme Başkanı da "Burası şov yeri değil." dedi.

İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık İlhan Karagöz ve avukatı katıldı.  Duruşmada savunma yapan ve zaman zaman Kur'an-ı Kerim'den ayetler okuyan Karagöz, bazı edebiyatçılardan alıntılar yaparak mahkeme heyeti başkanına sorular yöneltti. Bunun üzerine Mahkeme Başkanının "Benim üzerimden savunma yapma. Eski hakimsin, nasıl savunma yapman gerektiğini biliyorsun." diyerek uyardığı Karagöz, "Dikkat çekmek için bu şekilde savunma yapıyorum." ifadelerini kullandı. Mahkeme Başkanı da "Burası şov yeri değil." dedi. 

Savunmasına geçen Karagöz, darbe girişiminde bulunulacağını bilmediğini öne sürdü. Darbe girişiminden 11 gün önce verdiği bir kararda, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile ilgili kullandığı "mehdi" nitelemesine ilişkin de konuşan Karagöz, "Mehdiliği, birçok kez izlediğim Adnan Oktar'ın televizyon sohbetlerinden öğrendim ve kendimi buna kaptırdım. 'Adnan Hoca' olarak bilinen, kendisi ve sevenlerinin çoğu şu an tutuklu olan Adnan Oktar." dedi. Mahkeme heyeti sanığın savunmasına bir sonraki celse devam edilmek üzere duruşmayı erteledi. 

 

 

YORUMLAR 6
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    şunları kızılay meydanında kurşuna dizin artık
    Cevapla
  • oraloğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: bak dostum... dinini adam gibi öğren. hiç öğrenememişsin. hz. mehdinin belli başlı özellikleri var. en azından bunları öğren. ondan sonra o mehdidir de. bak bakalım o özellikler onda varmı ...müşahade yakin ehlinden.
    Cevapla
  • alptekin 5 yıl önce Şikayet Et
    VAY ARKADAŞ bune
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 5 yıl önce Şikayet Et
    Be Dinsiz İmansız Köpekler
    Cevapla
  • Alihanoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    bunları sallandırmak lazım..o zaman şovu görürler..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para kuleleri skandalında komik savunma!
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...