Erdoğan anlattı Öyle bir başkonsolosunuz var ki...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Moldova’ya resmi ziyaretinin dönüşünde kendisine eşlik eden gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GİRİŞ 20.10.2018 06:49 GÜNCELLEME 20.10.2018 10:43
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Erdoğan, Bu konuda ciddi manada Suudi Arabistan tarafını sıkıştırıyorlar. Suudi Arabistan’dan açıklama istiyorlar. Benim burada tabii bir şeyi de söylemem lazım. Bana bir heyet (Suudi Arabistan’dan) gönderdiler. Gelen heyetle bir görüşme yaptım. Görüşmede, o zaman şunu söyledim: “Öyle bir başkonsolosunuz var ki, yaptıklarını anlamak mümkün değil. Tutmuş, bir yabancı haber ajansının elemanını içeri almış, ona elektrik panolarını gösteriyor, dolapların altındaki kapakları açıyor, onları gösteriyor, son derece lakayt davranıyor. açıklamasında bulundu.

KRAL ELEŞTİRİLERE HAK VERDİ

 

 

(Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı’yla telefon görüşmesi yaptığını anımsatarak) Ertesi gün bunu ben Kral’a da söyledim. Kral da eleştirilerimize hak verdi. Görüldüğü kadarıyla şu an Suudi Arabistan’da farklı yaklaşımlar da dikkati çekiyor. Gazetelerde Abdülaziz Mutrib’e işaret ediliyor. Netice itibarıyla Suudi Arabistan bu olayı aydınlatmak durumundadır. ‘Çıktı’ diyerek kapatılacak bir olay değil. Olay sonrasında, nişanlısı Hatice Hanım’la da görüşüldü. Biz, olayın aydınlatılması için üzerimize düşeni yapıyoruz. İstanbul Başsavcımız bir açıklama yaptı. Polis teşkilatımızın yaptığı çalışmalar var. Ben henüz raporlarını görmüş değilim. İstihbarat teşkilatımızın çalışması da devam ediyor. Yani dört bir koldan işi takip ediyoruz. Bu işi ortada bırakmamız mümkün değil.

YORUMLAR 16
  • Toprak Ayder 5 yıl önce Şikayet Et
    Onların öyle kralları ve prensleri varki! İnsanlığın yüz karaları.
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    zalimler için yaşasın cehennem.
    Cevapla
  • recep 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanım zaman menbice operaya zamanı tam zamanı birileri karışıklık yaratiyor abd İsrail münbicivur taş taş üstünde bırakma seçimden korkma Allah bizimle olsun
    Cevapla
  • Egeliden 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd,olayı büyütmeme tavrı sergiliyor.Kraldan habersiz bir olaymış gibi gösterme derdinde..Burada Türkiye devreye girip olayın insanlık dışı vahşice işlenmiş bir cinayet olduğunu dünya aleme delilerini göstererek ilan etmeli.Yoksa bu abd bu suudiyi abd nin bir eyaleti gibi kullanmayı fütursuzca devam edecek.
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    öldürdünüz ve kayıp ettirdiğiniz kedi değilki kedinin girebileceği elektrik panosunu gösteriyorsun dalga geçme bizle şapşal adam kaşıkçı konsolosluğa girdi ve orda kaybettiniz adamı 3 münibüs ekibin 1.ajan gurubu kaşıkçıyı öldürdü 2.gurup adli tıp ekibi adamı parçaları ayırdı ve 3.gurup ajan ve istihbaratlar delilleri yok etti.4.gurup cenazeyi gömmeye gitti.herkesin görevi ayrı konsolosta işi sulandırma ekibinden olsa gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir