İşte Kaşıkçı'nın dublörünün görüntüsü!

Suudi Arabistan'dan gelen ekipteki Muhammed M. Almadani'nin, Cemal Kaşıkçı'nın kıyafetlerini giyip saat ve güneş gözlüğünü takarak binadan sağ salim çıkmış gibi göründüğü belirlendi.

GİRİŞ 22.10.2018 13:28 GÜNCELLEME 22.10.2018 14:06
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Yayınlanan görüntüde Cemal Kaşıkçı'nın kıyafetlerini giyen bir adam dikkat çekiyor. Suudi yetkililerin bu yöntemle Kaşıkçı'nın dışarı çıktığı görüntüsünü vermeye çalıştıkları belirtiliyor.

Görüntülerdeki kişinin cinayet günü gelen 15 kişilik Suudi ekip arasında yer alan Mustafa al-Madani olduğu belirtildi. Madani'nin Kaşıkçı'nın kıyafetleri ve takma sakal ile konsolosluktan dışarı çıktığı ve saatler sonra Sultanahmet Camii çevresinde gezdiği görülüyor.

KAŞIKÇI'NIN DUBLÖRÜ UÇTU, GİTTİ

 

 

1961 doğumlu olan Mustafa Muhammed M. Almadani’nin, Kaşıkçı’nın kıyafetlerini giyip Applemarka akıllı kol saati ve güneş gözlüğünü takarak konsolosluktan çıkmış gibi gösterildikten sonra Almadani’nin kıyafetleri Sultanahmet’te çöpe attığını da söyledi. Almadani, Atatürk Havalimanı’na Sky Prime Aviation’a ait jetle geldi, 03.41’de pasaporttan giriş yapıp Mövenpick Hotel’de kaldı. Tarifeli uçakla 00.18’de çıkış yaptı.

KAMERA KAYITLARI KANIT OLDU

Konsolosluktaki ekip Muhammed M. Almadani’nin Kaşıkçı kılığında binadan çıkışının göründüğü kamera kayıtlarını kanıt olarak gösterip Riyad’daki yönetime rapor yazdı. Kaşıkçı’nın Türk yetkilileri uyardığını duyunca onu serbest bıraktıkları ve yakalanmadan ülkeye döndükleri de ifadeye eklendi.

YORUMLAR 35
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    oyun içinde oyun var.. kaşıkçı da abd gztsinde bir yazar sonuçta.. suudlu ama abd gztsinde yazıyor iyi biri olarak biliniyor. nişanlısını uyarıyor bile bile başına bi iş geleceğini gidiyor ama nedense kuş olup uçuyor.. şaibeli işler.. ABD iti hep böyle böyle ikili ilişkileri bozup gündemi doldurup saman altından başka şeyler yürütme peşinde.. aman dikkat.. medyayı ve herkesi kaşıkçı peşine düşürüp kepçeyi indirmesin ABD ve itleri.. .
    Cevapla
  • Gelecek 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaşıkçının nişanlısı dışarda bekliyor.düblör çıkıyor .dışarda bekleyen kaşıkçının nişanlısının yanından geçiyor.belkide ona bakarak geçiyor.nişanlı şaşıp kalmıştır.arkasından bağırmıştır ,cemal cemal cemal.cemal arkasına bile bakmıyor.çünkü cemal değil.o zaman nişanlı tahminim polisi uyardı ,bu cemal değil diye.inceliyorlar başkası çıkıyor.iyiki nişanlısıyla gitmiş rahmetli.düblör üzerinden ülkemize saldıracaklardı.belki düblörüde dışarda biryerde öldüreceklerdi.şimdi selmanın adamlarının akibetine bakmak lazım,onları teker teker öldüreceklerdir zannımca,heran öterler diye.bunlar koruma altına alınarak konuşturulmalıdır.
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    içeri giren dublör, çıkan Kaşıkçı aslında.
    Cevapla
  • Tsk 5 yıl önce Şikayet Et
    Yakında Hollywood filmini çıkarır!
    Cevapla
  • Saim çakır 5 yıl önce Şikayet Et
    Değerli gazeteci türkiyeye güvenip ülkemize yerleşme kararı almış kısacası ülkemize güvenmiş adi alçak cani katillerden ve bunu yaptıran suudiarabistanı adi,cani kralı ve velihat alçağınından bunun hesabını TÜRKİYE olarak sorulması gerek bu gazeteci TÜRKİYE CUMHURİYETİNE güvenmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi