Tüm dünya kilitlendi! Uçağı iniş yaptı, kritik isim Türkiye'de

Cemal Kaşıkçı cinayetinde son dakika gelişmesi; CIA Direktörü Haspel'i taşıyan uçak Ankara'ya iniş yaptı. ABD lideri Trump gazetecinin konsolosluk binasında öldürülmesini 'yanlış giden bir komplo' olarak tanımladı, Suudi Arabistan tarafından yapılan açıklamanın kendisini tatmin etmediğini söyledi.

Tüm dünya kilitlendi! Uçağı iniş yaptı, kritik isim Türkiye'de
Tüm dünya kilitlendi! Uçağı iniş yaptı, kritik isim Türkiye'de
GİRİŞ 23.10.2018 08:45 GÜNCELLEME 23.10.2018 11:42
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Dünya an be an Türkiye'yi izliyor. Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinde her gün yeni bir ayrıntı ortaya çıkarken, tüm gözler kurbanın öldürüldüğü Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda.

Son olarak, konsolosluğa ait diplomatik plakalı araç Sultangazi'deki bir otoparkta bulundu.

Trump'ın 'Suudi Arabistan'ın açıklamasından tatmin olmadım' sözlerinden sonra CIA Direktörü Gina Haspel'in, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili soruşturma kapsamında Türkiye'ye geldi.

 

 

"NELER OLUP BİTTİĞİNİ ÖĞRENECEĞİM"

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan ABD Başkanı Donald Trump, "Neler olduğunu kısa süre içinde öğreneceğim çünkü şu an Türkiye'de ve Suudi Arabistan çok yetenekli ekipler var. Çok yakın zamanda öğreneceğiz. Bu işleri çok iyi çözen, inanılmaz yetenekli insanlarımız var. Bu gece ya da yarın (ABD'ye) geri dönüyorlar ve kısa süre içinde öğreneceğim. Şu ana kadar duyduklarım beni tatmin etmedi" ifadelerini kullanmıştı.

ANKARA'DA GÖREV YAPTI

Haspel'in 2000 yılında da Ankara'da görev yaptığı belirtiliyor. Türkçeyi burada öğrendiği belirtilen Haspel'in bu sebeple kasıtlı olarak yerleştirildiği belirtiliyor.

YORUMLAR 78
  • Erhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Trumpun derdi başka Araplardan para koparma derdinde yoksa tatmin olmaz Trump bu işi tatmin olana kadar kullanır nede olsa nevyork borsasında 2 trilyon dolarlık Arap parası var bunun üstüne konacak fırsat arıyor kral prens ses çıkartırsa entrikalar ile taht kral değişir önceden tehdit etmişti hatırlarsanız
    Cevapla
  • Dadas 5 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat! !! Delilleri imha etmek veya delillerin neler olduğunu öğrenmek için geliyor gezdirip gönderin. ...
    Cevapla
  • alii 5 yıl önce Şikayet Et
    Fettullahın dosyalarını bu kadar heyecanla araştırmıyorda bunlar işine geleni hemen araştırıyor kesin selmandan para koparacaklar
    Cevapla
  • xray 5 yıl önce Şikayet Et
    neyi öğrenmeye geliyor. bence bir şeyleri örgütleyip bir de rahip getirip bırakır gider.
    Cevapla
  • Meltem 5 yıl önce Şikayet Et
    Haspel ünlü olduğu kadar merhametsiz, işkenceci...hakıkat paşinde olduğunu hiç sanmıyorum, bizim delilleri etkisiz hale getirmek içi geliyordur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MKE Ankaragücü - Beşiktaş! CANLI
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance