ABD'den geldi! Konya'da dehşet saçtı

Yaşadığı ABD'den Konya'ya gelerek eski karısıyla evlenen kişiyi silahla vurarak öldürdüğü öne sürülen saldırgan karakola teslim oldu.

GİRİŞ 24.10.2018 06:47 GÜNCELLEME 24.10.2018 09:28
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi  Hastürk Sokak'taki bir iş yerine giden Halil İbrahim K. (30), eski eşi M.A. ile  evlenen Hüseyin Alşahin (30) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Halil İbrahim K. yanında  getirdiği silahla Alşahin'e ateş etti. Kolundan yaralanan Alşahin, iş yerindeki  bir odaya sığınmak için kaçtı.

 

Alşahin'in peşinden giden Halil İbrahim K. odaya girip silahla birkaç  el daha ateş ettikten sonra olay yerinden uzaklaştı. Ağır yaralanan Alşahin,  kaldırıldığı Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde müdahaleye rağmen  kurtarılamadı.

Karakola teslim olan Halil İbrahim K. daha sonra emniyet müdürlüğüne  götürüldü.

Öte yandan şüphelinin ABD'de yaşadığı, eski karısı M.A. ile evlenen  Alşahin ile daha önce telefonda tartıştıkları, 2 gün önce de bu ülkeden Konya'ya  geldiği öne sürüldü.

YORUMLAR 32
  • Vanli 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun yigide .
    Cevapla
  • aklı selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet Bahçeli'ye sormak lazım; şimdi bu katil, kader mahkumu mu oluyor?
    Cevapla
  • Teo 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd'de idam var, gönderin orada bişirsinler bu caniyi.
    Cevapla
  • Adem toprak 5 yıl önce Şikayet Et
    Maşaallah herkes hakim, savcı olmuş adam hakkında hüküm veriyor. Bırakın mahkeme karar versin. Suçlu ise hem bu dünyada hem öbür dünyada cezasını çeksin.
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Tazminat, mal paylaşımı, nafaka vs alıp gidip başkasıyla da evlendiyse adam gider vurur. Tabi olayın aslını esasını bilmiyoruz. Çocuk da annede kalıyor. Ama haksız yere gidip vurduysa ömür boyu hapis versinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 27 saattir giderilemedi