İŞKUR'dan TCDD bünyesine personel alımı! Başvuru şartları neler?

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) yeni bir ilan yayımlayarak farklı kadrolara personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacaktır. Peki kimler başvuru yapabilir?

İŞKUR'dan TCDD bünyesine personel alımı! Başvuru şartları neler?
İŞKUR'dan TCDD bünyesine personel alımı! Başvuru şartları neler?
GİRİŞ 30.10.2018 09:22 GÜNCELLEME 30.10.2018 09:22

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) bünyesine Batman, Diyarbakır, Elazığ, Ankara, Burdur, Denizli, İstanbul, Kayseri ve Kocaeli illerinde istihdam etmek üzere toplamda 16 personel alımı yapılacaktır. Söz konusu pozisyonlara başvuru yapabilmek için lise mezunu olmak gerekmektedir. Peki hangi kadrolara alım yapılacak? İşte TCDD bünyesine alım yapılacak kadrolar...

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

TCDD bünyesinde istihdam edilmek üzere alımları yapılacak 16 kişilik personel alımlarının kadroları belli oldu. Buna göre;

- Tren Teşkil İşçisi pozisyonunda 8 kişi,

- Raylı Sistemler Sinyalizasyon Bakım ve Onarımcısı pozisyonunda 3 kişi,

- Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörü pozisyonunda ise 5 kişi.

İŞKUR / TCDD

TCDD Kadro

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Söz konusu ilana başvuru yapacak adayların sadece eğitim şartları belirtilmiştir. Buna göre adayların, Tren Teşkil işçisi ve Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörü kadrosu için en az meslek lisesi mezunu olmak ve Raylı Sistemler Sinyalizasyon Bakım ve Onarımcısı kadrosu için en az Meslek Yüksekokul mezunu olmaları şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

TCDD bünyesine yapılacak olan alımlara başvuru yapacak adaylar, ilanın İŞKUR üzerinden 26.10.2018 tarihinde yayımlanmasının ardından başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı